"... NAGYON HALKAN, DE VÉGRE KI KELL MONDANI: AMIT LÁTUNK, NEM EGY UKRÁN–OROSZ, HANEM EGY AMERIKAI–OROSZ HÁBORÚ. " (Vona Gábor, Index-publicista, 2022. március 4.)
Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.
Arra is kitértem. A komplett rendszer közel 50 000 Ft most a gyenge Ft mellett. Mi az, ami miatt úgy érezted, az a megfelelő, ha büdös paraszt módon állsz hozzá ahhoz, amit írtam?
A "szarok" különben ugyanúgy szűrik a vizet, csak azok kisebb mennyiségre optimalizált megoldások. Van, hogy az az ideális választás.
Te - igazits ki ha tévedek - jelenleg egyiket se használod, de közben elsüitöd a bunkóság fegyverét. Hát te tudod. Ezért vagyunk szar ország.
hagyd mar minuszolgasson ha ez neki jo erzes es ettöl elegedettseg tölti el azon a fejlettsegi szinten ahol megrekedt ezzel is tamogatjuk a lelki egeszseget :D
Ilyen 10 ezer forintos szarokat nem hasznalok. Pont azert mert anno nem olvastam jokat rola. De szora se meltatlak többet. Tudod ki az igenytelen. Ha epitkezek, akkor teszek be egy komplett rendszert. Na szevasz. Hanyagolj.
felebredt bennem a gyanu hogy a shangai-i lezaras tkepp egy kereskedelmi embargo usa ellen semmi köze a covidhoz mert ahhoz tul idiota aztan franc se tudja
USA-OROSZ háború
Igen, és ezt ma már egyre hangosabban kell kimondani.