Sziasztok Fiúk! Nem tudom, hogy vigasztal-e valakit, hogy Ricsim is van majd 1000 Ft/részvény mínuszban... ...és erre még itt van ez is! Tavaly után elmondhatom, hogy derűre ború és mostmár tényleg itt lenne az ideje, hogy újra kiderüljön! A virágokat és a részvétnyilvánításokat ide várom... :)
Na, látod, ezen elgondolkodtam. Mikor tavaly nyáron olvastam a fórumát, már akkor volt, aki 4200-ra várta, hogy ott fog venni. És igen, volt egy hatalmas lejt, ami ugye korrigált szépet, de aki a tetején tavaly beragadt, nem adta el valszeg, aztán derült égből megint le. És most mindenki csak találgatja az alját.Csak azt akarom ezzel mondani, hogy számomra megdöbbentő, hogy van, aki mennyire tudja merre az arra. Hogy irányítja-e, vagy hallotta, az most mindegy. De az ilyen tagokkal nem vagyunk versenyképesek. (és igen, kihagyott valszeg egy szép kört fel, de ha nem adta időben, be is ragadhatott, olyan hirtelen volt le...)
Azért azt ne felejtsük el,hogy Ricsi,OTP, ML papírok a BV ár felett vannak! Mtel és Mol meg alatta! Úgyhogy rohadtul nem mindegy,hogy az esés BV alattról megy,vagy afelettről.
Gyakorlatilag nincs mit néznem a mostani árfolyamokon. Eladni nem akarok.Az árát úgy is olyan szinten határozzák meg, amin van vevő a későbbi kibocsátást most megvenni össz. kb. 40 milliárd értékben. Bármi az a szint, a vevő is tudja, hogy azon érték alatt vett ingatlan apportálásakor már minimum 743, de akár 850 Ft-ot ér és ez legkésőbb jövő tavasszal bekövetkezik. Én kivàrom. Tehetném, hogy eladók és olcsóbban veszek, de ez is rizikós, ki tudja mikorra van még a pénz, és hogy miképp alakul az érdeklődés?
Igen, igazad van. Magyarország egyik legértékesebb cége és folyamatosan esik az is. Ami a BÉT-en történik az nem normális. Néhány "kisbefektető" jól él, a többi szív. Nem biztos, hogy jót tett nekünk az a néhány új "opus milliárdos".
Látom, tudom, csak nagyon nehéz. Ráadásul ebben a részvényben nem úgy történnek a dolgok, ahogy ígérték. Persze ha azt csinálják, lehet akkor is itt tartunk.Vártuk az elemzést, megjött. Gondolom most megyünk az 519-es szintre.
(UP)PENINN