Egyrészt ebben a BÉT is cinkos, másrésztvarra nem gondoltál, hogy az Appennin vezetése "kéri", Hogy még ne tegye közzé, mert nem értenek egyet a célárban? Ez utóbbira utal a két kiadott prezi is, amelyben próbálnak magasabb cégérékre utalni.
Törölt felhasználó2018. 06. 30. 20:53
Abban egyetértünk, hogy a Concorde egy szavahitetlen "elemzőház". Ilyet meg lehet csinálni, hihetetlen. Ezek játszanak a kisbüfikkel. Mindezt büntetlenül!!!?
App-ot is lehuzza, ha medvepiac lesz. De hogy ezek felzabaljak a konkurencia ha esnek az ingatlanarak, az tuti. Par hotel kell meg, foleg 1 pesti. Es irodak... Itt expanzio lesz akkor is!Kik a berloik, ha valsag lesz ezek kilepnek toluk?? Bors, Telekom, Takarekbank, Posta Boztosito, konzum,hunguest hotel, kozbeszerzesi foig.? A Trump torony is televan strategiai cegekkel politikai indittatasbol. Aki dorgolozni akar, idejon. Szerintetek ures App ingatlanokba nem koltozne be akar pl. 1-2 felallami ceg, ha veszhelyzet van?
Persze, tudom. Realis azt gondolni, hogy OTP ingatlankezelo ugy vesz majdnem 6%-ot az Appeninnben, hogy Csanyi nem tud rola, nem bolint ra, nem o targyal rola? 2 barat egymas kozt... Nem hiszem, hogy Otp-s brokerek csak ugy vasarolgattak, aztan hopp osszejott 2millio darabra vetel egyszerre...
Önmagában a hosszútávú gazdasági céljai szimpatikusak a társaságnak (nyereség, kezelt ingatlanvagyon méretének jelentős emelkedése, később osztalék). A prezentációban vázolt, tervezett folyamatok tényekkel is alátámasztása esetén egy későbbi időpontban kedvező belépési pont esetén visszaszállnék. Figyelembevéve az egyéb folyamatokat (pl. világgazdasági helyzet, kamatkörnyezet). Ez a pozitív véleményem.
Igen, a Konzum érdekeltsége, valamint korábban volt App részvényem, illetve kb. 1 hónapja gondolkoztam újra a vételen) ezért is követem nagyvonalakban a sztorit. Valamennyi ML részvény esetében így járok el.
Tudjuk, Clint. Gondolom tele vagy app részvénnyel, hogy ennyire szíveden viseled a sorsunkat. Ja igen, a konzum érdekeltsége...Ti se értitek ugye, miért nem védik jobban az app-ot...
Köszönöm, hogy tisztába tetted a dolgot. Én is ezt találtam tegnap.http://www.diofaalapkezelo.hu/#!/rolunk/altalanos_informaciok"Részvényesek:
88,3% Takarékbank Zrt.
5,1% STATUS Capital Zrt.
2,6% Egyéb befektetők
4,0% Diófa Alapkezelő Zrt. (Visszavásárolt saját részvény)"
a
Status az OPUSban van. Erős csúsztatás, hogy ML vette meg az
ingatlant... Viszont a Takarékbank részesedése meglepett. Akörül meg
ugye megy a mozgolódás.
(UP)PENINN