Amikor volt a 10k-s öntés, akkor éreztem, hogy azt délután vissza is
fogják venni, csak már túl fosós vagyok itt bármit is megjátszani :)
Amúgy szvsz. mezei forgalomgenerálás zajlik. A Concordeot viszont nagyon nem várom, mert láthattad a preziben, hogy a fiúk se számolnak túl nagy rv.-re jutó értékkel erre az évre...
én sosem írtam ilyet, hogy sosemadomel, ezt az Opusos csókák írták, akiknek nagy része alig várta hogy beszórja. Szép kis társaság kerekedett. Ezt tartom továbbra is, mert nem látok semmit amibe érdemes lenne átmenni.
Azért tavaly télen még bőven benne volt a levegőben és a közhangulatban a "mindjárt megint felszökken 1000 fölé" hangulat. Amikor 800 (később 700) körül veszegettem, úgy voltam vele, hogy csak lesz egy 900 fölé rántás pár hónapon belül és az 10-20% haszon lesz :D Amúgy jöttek is a hírek télen, csak az árfolyam b...ott moccani rájuk...
Igen. Úgy vették 800-1000 környékén mintha ingyen lenne. Kapták ki a 100K-s eladásokat is. Egyszerűen nem értem én sem. Valakiknek nagyon kellett még pár % a papírból? Azóta úgy bánnak ezzel mint a leprással. Nem nagyon mernek hozzányúlni. A jó hírt is inkább eladásra használják. Fasz kivan már baszki. Még finom voltam.
(UP)PENINN