bezzeg nekem meg küld az MNB figyelmeztető levelet piacmanipulálásra, mikor is tavaly decemberben csináltam pár átkötést a mínuszban lévő pozícióimon, hogy kevesebb adót kelljen fizetni :)
"Kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek! És aztán megtanulnááá, ilyet ne jááátsz :)" /részlet a "XXI.sz-i HOFI adaptációk a tőzsdére" c könyvből/
Én már leírtam tegnap, hogy ha a tegnapi prezentáció azért jött ki, hogy a nem túl fényes jelent bemutató elemzést egy ragyogó jövőképpel tompítsa, akkor lesz még itt bőven mozgás... Csak a tegnapi J.G. megszólalások után, ha fél évre nem tudják tartani a szavukat, "mert változik a világ", akkor nem tudum, hogy 2020-ig mi fog itt történni.
Igen, tényleg elveszett a bizalma sok embernek. De utólag nem lett volna érdemes, OTP-t venni mondjuk 3 éve, és csak ülni? Igen, a gyorsan gazdagodni vágyó, ezért napizó, kockázatos részvénybe fektető kollégáink, valószínűleg egymás lóvéját nyerik el. Aki ezt akarja: gyí! Egyébként a javarészt profi spekák bűneit, nem varrnám a cégvezetés nyakába.
Őszintén, melyik magyar részvénynek van hasonló, 5 évre előretekintő jövőképe? Így utólag az OTP-nek volt, 5 évvel ezelőtt! A többi fostól jobban félnék, bár néha én is elcsábulok a Nordtól. :)
(UP)PENINN