Szerintem csak ennyire balfékek... Azt hiszik, hogy még mindig 2017 van, amikor elég volt bármit nyilatkozni, bármilyen "befektetőknek szóló" röpianyagot vagy nyilatkozatot kinyomni és megindul a papír. Vagy végső eszközként reggeli füge és bármilyen bejelentés, majd utána kiakadás felső limiten 2 napig... Ezek az idők rohadtul elmúltak, lassan eltelik az APP-ban is egy év M.L. beszállása óta, ide már az ígéretek mellé több kell. A tegnapi prezis ígérgetésből is egyedül az kézzelfogható a büfiknek, hogy 2020-ig nem lesz itt oszti... De lehet, hogy elemzés se lesz addig, szóval ki tudja mennyit is ér a papír. És mások is írták, hogy nem biztos, hogy egy medvepiac árnyékában erőszakosan kellene lenyomni az árakat, mert a végén rájuk vágják az ajtót...
Na, látom, mindenki vidám... :) Tegnap daytradeltem egyet, miközben a tapétával b.szakodtam és a sittet hordtam (nem kell ide edzőterem.. :)) Értsd 16.54-kor megvalósult a vétel, amit 16.55-kor vissza is kellett venni. Randomnak nem működik a mobil applikációja iPhone-on. -50K. Juhééé! Inkább alkalmaztam volna ennyiért egy segédmunkást és mindenki boldogabb volna.. :)
Szevasztok, szevasztok! Van egy rossz hírem magamnak és nektek. Nem én voltam aki kiszállt :D Persze itt nem fogom ráborítani piacin, mert az senkinek nem lenne jó. Remélem egy kicsit felpattan innen, addig meg marad a technocol! Az anyázás, meg mások lehordása tényleg nem ide való, a másik topikban kardildó szeretettel vár mindenkit ilyen színvonalas beszélgetésre. Itt a papír dolgait beszéljük meg, akkor is ha jó és akkor is ha rossz véleménnyel vagyunk. A lényeg, hogy érveljünk és ne fröcsögjünk, vagy sértegessünk mást. Van elég bajunk így is. Egyenlőség, testvériség, látványpékség!
Arra is gondolok, hogy túl sok erőfeszítést jelent már az árfolyam erőszakos lenyomása. Ezért volt egy ilyen "semmilyen" konferencia, hogy tartsák az árfolyamot. Simán el tudom képzelni, hogy június végén - júliusban elindul felfelé az Opus-Konzum és húzni fogja magával az Appot.
(UP)PENINN