ha regisztrálsz akkor élő emberekkel sakkozhatsz , van a tábla környékén egy beállítások jel mint a mobiltelókon , egy ilyen csavar ikon azt megnyitva a játék fül alatt tudod a kimenő és bejövő pontszámokat beállítani a magad pontszámához képest
Én is elkezdtem itt sakkozni egyenlőre robotokkal - gyerekkoromban játszottam, aztán pár évtized kihagyás. Pár hete tolom, úgy, hogy akkor lépek egy szinttel erősebb ellenfélre, ha 3x egymás után megverem segítség nélkül. Eddig "Li" a legerősebb, akit legyőztem így. http://keptarhely.eu/view.php?file=20210506v01vgqy6c.jpeg (3csillag, segítség nélkül nyertem)Eddig elég könnyen ment, és kipróbálnám majd "élő" ellenfél ellen is. Lényeg: nem ismerem ezeket a pontértékeket. Ennél a "Li" robotnál 2000-et ír. Itt már kicsit agyalnom kellett, de nem volt egy nagy agysebészet megverni. Abban tudnál segíteni, hogy hol tudom beállítani a pontszámot, hogy milyen szintű ellenféllel szeretnék játszani? Nem szeretnék rögtön beégni vmi nagymesterrel szemben:)
Nincs nekem annyi időm és kedvem már. Ez így pont jó volt egyelőre. Ma megakadt a szemem egy érdekes lehetőségen, RSZkedő tanfolyam indul (rögtön a múltkori templomi esküvős kép jutott eszembe!): https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ipari-segedalpinista-kepzes-indul-zalaegerszegen-5184586/ Az egyetlen akin nincs maszk a három felfelé bámuló közül az a fideszes Vigh László (alias 10 méter járdát vagy egy ovis biciklis tárolót is átadok bármikor)....
Kínai "orvos tudomány" szűklátókörűség és kapzsiság. Az akupunktúra nem bevethető, hát van egy oltóanyaguk. Sztem a Richter különbet gyártott volna, de nem engedi a kerál. Mindenkinek jó oltást. A cél az volt, hogy az emberek ne kerüljenek kórházba. Akkor kiderülne, hogy a stadion fontosabb volt. 10 éve nem gondolta a "mindenható atya úristen"hogy jön ez a "szutyok" és kórházak is kellenének a nyomorult talpasoknak. Ő sem hordja bölcsek kövét a zsebében. Nem, Stadión hát így járt. Az elmúlt Tíz év a világ gazdaaság fellendülésről szólt. Oszkó Péter kifejtette, vissza tértünk a 2010 elötti évekhez, de sztem 1965-ben magasabb nívón álltak amagyar kórházak. Kétségbeejtő, de amikor elszsbul az indiai akkor jobb ha mindenki menekül amerre lát.
regisztrálj valami nick névvel egy krealt emaillel és játszhatsz valós ellenfelek ellen, beállíthatod milyen pontszámon állokkal játszhass, így utat nyít a fejlődésre is :) mondjuk leragadtam 800 pont kürül, van hogy 900 ig felmegyek de talán egyszer voltam 935 nél , onnan már elég koncentrált ügyes ellenfelek vannak , de egyébként nagyon élvezetes beállíthatod a játék időt is 3,5,10 30 perces játékidők vagy egyéb jó szorakozást hozzá , gyerekeket is vond be , az egyik legjobb játékos képzési forma
Toltam egy partit vendégként (ha már belinkelted kipróbáltam), győztem vmi usa Jimmy (600) robot ellen. Elég régen játszottam már, meglepően jól ment ahhoz képest...
tegnapi fókuszban bemutatták a 3 családapát és elhunyt kismama feleségeiket nagyon megrázó volt , kár hogy a halálkorány nem fogalkozik ezekkel a családokkal
nincs köze , a lezárás volt a lényeg de majd most kiderül mi lesz 6 millió oltatlannal egyébként 8mrd ból 3 millió halotnál jár a világ ami nem szignifikáns
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link