Kellően alulértékelt, fundásan/technikailag izgalmas papírokat monitorozunk. Megosztjuk egymással kiválasztási módszereinket, kutatómunkát végzünk, elemzéseket olvasunk, ötletelünk. Bárkit szívesen látunk, aki már külföldi piacokon tapasztalt trédernek számít, vagy aki ebbe az irányba kacsingat.
FIT 20170821-én hátrahagyott egy rést 5,06-5,17 között (>2%-os rés). Azt szerintem betölti akármerre is lesz a hosszabb távú irány. Fibo szintek is támogatják az elképzelést.
Figyelgetem én is! Ezt csinàlja egy ideje! Lentebb van egy TA elemzésem CLDX, nézz màr rà legyél szíves! Említésre méltó hírt nem olvastam azóta, az év màsodik felében robbanni fog, úgy érzem.
Tovabbra is orommel olvasom a munkaid. par apro megjegyzes: A GE tul nagy ahhoz, hogy dead-cat-bounce erdemben kialakuljon; azt itt beken hagynam. A solar-os SPWR es FSLR hatszelet kaptak azal, hogy 35% importvamot vetnek ki a Kinai solar folia importra. Ez ugyan az USA-ban is dragit (nem is gyartanak hazait) de a teljes rendszer arat alig nyomja feljebb par %-al; viszont praktikusan innentol monopoliumuk van USA piacon, es a piac lassankent megiscsak bovul. Ha a CLDX 3.07 fole tudna kitorni, abbol oriasi rally lehet...es nem kizart, hogy most meginduloban van 2.84 -rol
Tegnap valóban szépen mutat a FIT-chart, de azért egy megerősítő napnak örülnék. Ha ma nem esik vissza, adjisten emelkedik, akkor kimondható, hogy fordult (legalábbis rövidtávon).
Top picks