Az osztrák államháztartási hiány idén várhatóan a GDP 3,8 százaléka lesz, ami meghaladja az EU által maximálisan engedélyezett 3 százalékot, a gazdaság 0,1 százalékkal csökkenhet 2025-ben.
Azért Eltolcsi vehetne leckéket,Szíjgyártótól...mert azt mondta, hogy jól kell tőzsdézni! Tudom, a hazai pálya mindig lejt! Beszéljünk a tőzsdéről....közben vettem még nyitás után egy kis alteot! Szépül!
Elfagytak a horvát gyümölcsösök A legnagyobb mértékben a sárgabarack fagyott el, de idén cseresznyéből és körtéből is jóval kevesebb lesz a megszokottnál. Óriás károkat okozott a március közepei fagy a horvát gyümölcsösökben.
A Budapest Közművek 12,7 milliárd forintot fizetett ki első részletként. A vételár 25 százalékának teljesítésével az NGM szerint elindulhat a Rákosrendező vasútüzem területének felújítása.
Kár:)... nézzük a jó oldalát....nyugodtan alszunk! Eladtam ma harmad pakkom a nyomdát, vettem helyette alteot! A nyomda is + os volt, így jó cserét csináltam!
Ebben a story ban csak az a jó, hogy elégették a rengeteg pénzt ami a mi pénzünk volt egyszer! De ha már elqrt@kk az ő pénzük is kevesebb lesz! Ha meg alapítványi pénzt füstölték el nem n(y)er senki semmit!:)))
Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider