Nincs értelme hasonlítvatni őket . Örültem , hogy ilyen nemzetközi hangulatnál a legjobbkor jött a jó nyomda jelentés a magas osztalékkal . . Most az a lényeg , hogy vagy kp-ba vagy stabil részvényekben legyen minél több tőke ..Erre jó mind a nyomva mind a cig mind a Waberer’s . OTP certiket ma megbővítettem ijedtembe .
Boldog névnapot a Ildikóknak ! Ildikó névnap március 10-én van a hagyományos naptárakban, mely a március hónap egyik legismertebb névnapja .Az Ildikó név germán eredetű magyar női név. Attila hun uralkodó feleségének, Krimhildának a nevéből származik, aki a monda szerint nászéjszakájukon megmérgezte a hun uralkodót, Attilát. A név jelentése harcos. Az Ildikó névvel Arany János Csaba trilógiájában találkozhatunk először a magyar irodalomban, a mű harmadik részének első énekében így ír a költő:" Jelen volt a királyné, elűzött Ildikó, (Krimhilda volna máskép, de tetszősb így a szó)";A név rövidülése a Hilda, Ilda, melynek latin nyelvű szövegekben előforduló átirata az Ildico. Igazából csak a magyar nyelvben vált használt női névvé, Az Ildikó névnap március 10-én van a hagyományos naptárakban.
. A HSBC leminősítette az amerikai részvényeket a vámháború miatti kereskedelmi bizonytalanság következtében. A brókercég szerint eközben Európában a vállalatok amerikai kitettsége kisebb, mint amennyire a piac azt gondolja, ráadásul jelentős német költségvetési ösztönzőkre számít.
Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider