érdekes tegnap azt vártam, hogy az usa indexek úgy mozognak, ahogy ma mozognak, ma meg azt vártam, hogy úgy mozognak, mint ahogy tegnap mozogtak...
Érdekes...
mi a csapattagok teendője, ha egy szinkronúszó megfullad?
Törölt felhasználó2008. 05. 07. 10:02
Sziasztok!
Tudnátok nekem tanácsot vagy ötletet adni, hogy hol érdemes itthon CFD kereskedéssel foglalkozni?
Ahol a kötési díj is elfogadható a rendszerük is elég megbízható és nem 10 ügyfelük van.
Egy olyan likvid papírban mint az OTP rengeteg rés keletkezett a történelme során, és talán a régi rések közül (nem egy év) csak egyet láttam, hogy nem töltötte be. Azt nem lenne jó, ha betöltené 1378-1381 között :), de lehet a résre is kereskedni.
Másik: a réseknek oka van: erre is lehet kereskedni.
Jé! Milyen egyedül vagyok itt a TIPPSAROKban! Jobb lenne inkább egy saját text állományba írkálnom, ott sem próbálná senki megvitatni az álláspontom. Így itt nincs sok értelme :(
A leglikvidebb papírt. - Ez most komoly: a likviditástól függően tisztulnak a papírok. Hosszútávra meg természetesen jó managmant-el rendelkező növekvő, nyereséges cégek. (Nem jó mások veszteségeit fedezni/veszteséges cégek). Ha a kettő egybeesik, az = alulértékelt, növekedési pályára álló árfolyam.
Remélem korrekt volt a megállapításom. Most a rövidtávban hangolom magam, így eladást javasolnék.
Elvileg minden "ilyen" videót le tud tölteni a gépedre és utána onnét (a saját könyvtárából) bármikor lejátsza.
Mondjuk nekem is csak nemrég kéreszkedett fel a gépemre :o) aztán az ingyenes verziónak megadtam a lehetőséget -még csak párszor használtam-, de egész jó.
TIPPSAROK