"Erre határozottan emlékszem ugyanis 25300-on adtam el a MOL-omat és borzasztóan örültem a tetemes haszonnak (nem tudtam mit hoz a következõ hét). "
Én ebből arra következtettem, hogy a bejelentés előtt adtad el.
Semmi gáz biztos félreértettem. Azokra napokra és a számokra nagyon emlékszem.
(Az akkori céláram 25900 volt. de szerencsére nem volt időm eladni!):))))
Uhh basszus. Ebben az átlagnál is jóval több gépelési hiba sikeredett.
Asszem, a lényeget azért ki lehet hámozni:
Castrop rosszul emlékszik, a BÉT-en dolgozó emberkék meg kissé .....
Akkó a helyreigazítás helyreigazítása avagy nem egészen értem.
Castrorp a bejelentéselőtt a Mol csúcs 25130 volt.
A bejelentés napján a BÉT nem kis szakértelemről téve tanúbzonyságot nyitószaka vége előtt a papírt felfügesztette. Majd felfüggesztés után a BÉT ugyancsak nem kevés hozzáértéssel indikativ ár nélkül a papírt elengedte.
Ezt követően mintegy 5 percig teljes kavalkád volt a BÉT f@szségénak köszönhetően.
A nyitó 26100 volt és ugyanabban a percben lehetett 24350-ért is venni.
Mit is skarok mondani...azonkívül hogy BÉT furcsa emberek(hogy a bennfenntest ne kelljen használnom) gyülekezete
25300-ért csak a bejelentés napján tudtad eladni jó eséllyel a kavalkád kellős közepén.
A 25000-es árfolyamot a "tőke optimalizációs program" bejelentésének napján, több mint 5 %-os emelkedés után érte el az árfolyam. Erre határozottan emlékszem ugyanis 25300-on adtam el a MOL-omat és borzasztóan örültem a tetemes haszonnak (nem tudtam mit hoz a következő hét).
kb 22500 körül voltunk amikor a benfiknél kiderült a felv.
előtte meg már volt aki erre spekulált, rahim, vagy konkrét megbízása volt ... ki tudja.
mindenesetre ezt a mollyt napok óta nemcsak a mol veszi hanem valami amerikai nagytőkés is :o) kizárólag sztem.
de ez titok.
egy darabig.
TIPPSAROK