Egyelore mindossze , alig 90 pont hianyzott a legutobbi melypont eleresehez....meglesz az az uj is, csak neha hiheto lesz, hogy de megsem. De pedig meglesz !
bingó, kellett hozzá a volatilis időszak (napon túl)
régen vitatott volt a telefonos ügylet bizonyítása és egyébként is sokan buktak akkorát hogy nem tudták visszafizetni (én most azokról beszéltem, akik nem akarták).
és nem akartam azt sugallni, hogy ez általános gyakorlat volt. csak elmerengtem...
Gondolom nagyobb volt a mozgás (ugrás?), mint amit az alapletét elbírt, fedezett. Viszont, ha tartozásuk maradt azt nem követelték a brokicégek tőlük később (feltéve, hogy közben nem szűnt meg a működésük csőd miatt)?
hm, nem értem, hogy ezt hogyan lehetett kivitelezni, mármint hogy "nem vitték a lóvét az alapletét kiegészítésére (később sem)".
Mindegy, régen volt... Nem fárasztalak....
ej, hát napon túl nyitottak a fiúk. reggel felkeltek, megreggeliztek és a nyitást követően a megfelelő helyen felvették a nyereményt. a vesztő helyen pedig nem vitték a lóvét az alapletét kiegészítésére (később sem). csak meg kellett várni a kellően volatilis napot. abból pedig volt elég.
elnézést fretek , de a MOL értékteremtő srv ill. Csányi féle otp-s vásárlások minek számítanak.
Nem nagy érték a bux közel 55 %-a.
Törölt felhasználó2008. 02. 06. 15:08
Érdekes, hogy sokan elhiszik, hogy ha az USA gazdaságról kijön egy adat, annak egetrengető hatásúnak kell lenni.
Nya most mié nem emelkedik a buksz?
Pedig a nemtommi nemtom mennyi....
TIPPSAROK