790ről 500ra elég véres longosoknak... 500 és 600között ülök elég türhető pakkon, nem mertem komolyabban belevenni... ellenben nem is biztos hogy kellett volna... maj meglássuk micsinál 4ig... utánna már nem izgat mert az má csak mubalhé...
Minden6o!Nem emléxem a dátumra... frissitenél???
mint már irtam nekem sem tetszik ez a bazinagy nábla, de azért én meg is értem... emlékezzetek pár napja hányszor kellet leirni kulonbozo usereknek hol van tancs táblázata... :DDD
Mindenesetre ha javasolhatom inkább egy szokványosabb banner feluletet kéne betenni... igaz alacsonyabb, de szélesebb ráadásul ha villog azt még el is olvassák... én pl csak most olvastam végig... eddig csak egy szokványos hirdetőtáblának véltem amin át KELL csusszak.. asszimilálodunk kedves portfolio, asszimilálodunk... Minnél nagyobb annál inkább...
inkább legyen kicsi, de figyelemfelkelltő mint nagy és figyelemelterelő-mert utobbira én pl nem figyelek, mert csak elvenné a figyelmem arról amiért itt vagyok... hogy a topikot olvassam...
persze ez is mint minden szvsz...
Törölt felhasználó2006. 01. 24. 12:22
Igen , ez egy igazi műesés. Általában a lengyelekkel tartunk, ma miért is nem?
A MOL úgy ahogy ok, a Mtelekom marginális (általában), de hogy az Otp mit művel? Csak nem azt gondoltál a befektetők, hogy verseny nélkül az övé lesz bármelyik bank is. ma nem kizárták, csak kiderült hogy van még 6 vetélytársa. Ez azért talán még nem ad okot ekkora pánikra (ma 10-10.45 közötti időszak).
A jövő hétre meg kiderülhet, hogy a richter is mégiscsak többet ér, úgyhogy talán nem érdemes adni.
Szóval ez egy igazi műesés, németül Schwalbe. Remélem ez a fecske kap még ma szárnyakat:-)
Egész nap az IEB illetékeseivel ment a vita a kártérítés nagyságáról és gondoltam a lerendezés után nyugodtan tudod shortokat magasról nyitni. Látom elveszítettem vagy 400 pottyot.
Éljen a short , bár most visszafordult látom.
Törölt felhasználó2006. 01. 24. 12:01
Sajna várnom kell egy kis elmozdulásra, ilyenkor olvasgatok. Ha valakit érdekel Fábry Sándor, érdekeset olvashat: link
Azért ez a reklám tényleg idegesítő. Nem lehetne kevésbbé brutálisan?!
Kis pici aranyos.
Nem hivalkodó.
Ha kisebb akkor nagyobb az esély annak elovasására is!
Ráadásul ízlésesebb.
Banyek ez már nem is hirdetés.. Ez már hirdetőoszlop!
Azért a patakokban ömlik az túlzás.
Egyenlőre még csak egy-két pióca próbálkozik. Az meg ártalmatlan. Sőt állítólag egészséges is.:)) Bár ha túl sokáig van vérszag. ...Az OTP, Ricsi elég gyászosan fest.
Úgy látom ott szeretnének nagyobb eret vágni.
TIPPSAROK