mit? képzeld el mi lett volna e nélkül....6000? meg a piacnak, aki nem hisz nekünk, meg kell mutatni, hogy mi INSIDEREK, vesszük, azaz mi bízunk benne...egy kicsit lecsökkentjük az INFO asszimmetriát (remélem jól írtam le).... . De ez azon, hogy vkit MEG KELL VENNIÜK nem változtat
tőzsdének S T O R Y kell az OTP meg nem tud azzal szolgálni most...az hogy majd esetleg vmikor elbocsájtanak 10%-t a dolgozókból, hogy egy kis "g"-t varászoljanak -amit nem kívánok senkinek (!) - az szintén csak azt mutatja hogy már ilyen eszközökhöz kell nyúlni....de azt hiszem eleget elemeztem most.
...ja persze mindebbe nem vettem bele hogy vki megveszi...de ez meg arrebb van...elöbb Csányi annyit csinál amit tud, ha már nem kap meg semmit (más bank, felvásárlása)akkor eladja ha látja nincs remény nagyobbra nőni...akkor épít több szállodát inkább....
miért is akkor? így is -1%-t ment...es ha követed mit írok itt már napok óta akkor láthatod hogy már 200HUF feljebb sem voltam optimista...OTP-nek kell egy nagy akvizicio...ha nem csinalnak vmit honapokon belül akkor vege...le fog kerülni a radarrol....akkor inkabb Erste-t vagy Raiffeisen Intern-t vesznek majd az emberek....a nagy PUNNYADASBAN elvesz majd...fel 400HUF, majd le...de a trendnek vége....szvsz
Szia Bp, na meg mindenki!
Csak most ebredtem fol :( ,de nem is, inkabb :)) mert szarekek nem engedik hogy shortoljak, kepzeljetek el.Ezert kulon szerzodest kell kotni veluk :D :D
Na jol van, szoval nincs Mol short.
na végre hogy eldontottuk mit akarunk... minnnyá lesz itt piff má csak herkusel a kérdés, de azt má nem várom meg... ez a langyos viz nem az én terepem... ugy érzem magam mint kisgyerek a termálfürdőben... inkább menyek dogozni...
majd időnként befigyelek...
TIPPSAROK