humettel mizu? megint sokan veszik, miután elfogytak a leöntők (100 körül bennragadtak nyilván ráöntöttek 96-ra, no surprise)
újabb lufi vagy csak kései ébredés? ahogy romlik a hangulat, úgy szakad a humetesek cérnája is... több k-val már biztos para.
Törölt felhasználó2006. 01. 18. 12:53
No itt egy hírecske ballra fent a rikterről!
4milliárdot kaphat és 45k célár!
e meg ugy tunci feladta??? Pedig a rendkivüli bejelentés csak ezután fog jonni... :D
Ne nagyon leszek csak beirok pár hozzászólást, hogy ne feledjetek el... :D
Most ugy csinálok mintha programoznék... maj le esik a fejem tegnap éjel 2ig püfötem a gépet, ma meg reggel 7től gubbasztok előtte...
:)))))
Basszus azt hittem tudod a tutit!:)))
Hát hírek már vannak. Erste kibocsátás gyengén áll a privi... De semmi tény.
Hacsak nem az a gyenge 427.000db ami megfordult idáig. Ez elég tényszerűnek tűnik...:)))
nem pizzázunk együtt....:)))
Jut eszembe pizza... rendeltem donpepétől pizzát, erre egy doboz otp-t hozott... :DDD Miko megláttam aszittem berosálok...:DDD
A don logo-t alig találtam... Egy egész doboz OTP-t hoztak vaze...:DDD
gyurunk waze???:)
héhéhéhéééé!!!Probálj meg lazitani!
Csak azt tudom hogy milyen volt a délelőtt meg azt hogy ok nélkül nincs ilyen szal vagy negativ hír jön és akkor minusz5 is lehet vagy pozitiv és minimum visszamászik, de egy ilyen napot nem took elképzelni hír nélkul... na nehogymá a japánok lőjék le a bankvezért...:)
milyen tango???
Mollirol lemaradtam..:( Bent áltam, de nem kaptam meg... most OTéééPééésen gondolkodom...csak várom a hírt... 30-40percen belül jönnie kéne...de max 1óra...
nem olajat kellett volna venni, hanem otp longra tartalékolni. ejj, de tüzes a hangulatom, és ez most csak olaj a tűzre :)
megyek flémelek egyet :)
köcsög exploreremnek is vmi kínja van :( hülye windózzer
TIPPSAROK