ez a Kecskés Zsuzsa, ez vmi rokona netán Császár Elődnek?
kapják be a sztárokat védő sztárügyvédek az elefánt f..át (meg a fasiszták is, hogy hecckampányt csinálnak egy emberi tragédiából!)
na lassan kezdődik az adok kapok
majd pedig jön a végkifejlet
este meg a híradóban: a tegnapi tókiói baromkodás odabaszott rendesen mindenkinek de napvégére felálltak a tőzsdék mert rájöttek, hogy nincs itten probléma:)
olajosokból mintha gyakori lenne a rotálás... 1x az egyiket, máskor a másikat kapják fel, de mindegyik jól áll vmikor. Ha nem a Lotos, akkor az OMV, ha az sem, akkor a Tüpras vagy a MOL. Jó lenne olyan alap, ami ezek között váltogat, és jó kis bennfentes infói vannak meg kőkemény olajipari szakértői... akkor most nem lennék bokáig olajban. De lehet, szimplán csak olajat kell venni, mert az mindig megy fel HT. /viszont eddig nem kereste magát hülyére senki se vele tőkeáttétel nélkül.../
amik gyogyópiaca óriási, nyelik a bogyókat, mint kacsa a nokedlit
ha a Ricsi vmi antidepresszánst is gyártana, nem csak fogalmazásgátlót, már rég 45k lenne :)
Bocinak most nőtt meg a forgalma +-ba, vagy nem is volt jelentős mínuszban?
dobtam a kiscsajt bzj!Tood milyenek ilyenkor... kicsit magukba roskadnak, aztán leulnek a tukorelé cicomázni, hogy estére nekiindulhassanak vadászni... most OTPnek udvarolok...:) ép a popsiját probálom kisimitani... 7600ra visszacirogatva elég jo kerek hátsot lehetne vasalni neki...:)))
most kellene kissé erőteljesebben megindulnia, 1ora mulva 540nél meg begyorsulni...
kozben nézz a grafikonra hogy écsé...:)))
én is :)
de én poziból beszélek :)
olaj: hát ritka azért, hogy ilyen jól nyergeljek át lovat. gazit eladtam tegnap (hétfőn akartam, akkor még 92 felett volt, így csak 91-et kaptam érte) és vettem olajat 59,55-ön. Erre ma is emelkedik, most épp 61,20. Tehát változatlanul az olajra szavazok, csak most sokkal direktebb formában :)
ha amcsi lennék, olajat is vennék :)
ezerrel :)
ezerért :))))))
long time bullrun RULEZ :)
TIPPSAROK