Kedves Cst!
Itt már néhányan tudják, hogy nekem csak szinte jelképes a tőkém,- s néha azért is illik játszanom, hogy odafigyeljek a saját prognózisaim teljesülésére.A TDT-zéssel nincs veszélyben a bejárati ajtó küszöbje sem :-))) A tőkémet a mai játékkal 6.5%-al gyarapítottam - így akár ki is számolható, hogy tényleg nem nagy összegekről van szó.
Wazze,
En sem olvastam eddig meg vegig, de
ebbol meg a jo oreg Billy is sokat tanulhatna, pedig o sem arrol hires, hogy kiall a "kis progija" hasznalhatosagaert :-)
A 1. lecke már lement, msot megtanítják mjad a másodiakt is, de az már keményebb lesz
Törölt felhasználó2006. 01. 16. 10:32
A nagy eladási hullámban egyik napról a másikra kikerült majdnem 1.000.000 HUMET. Majd most megint bekerül, ha elég vétel lesz rá? Akkor az összes többi kicsi is megint esni fog utána? Elegem van már ebbôl a "HUMET-függôségbôl"!
Banyek, pedig pénteken itt írtam, hogy a Boci záróval tuti az emelkedés ezen a héten, de a hétvége kitörölte a fejemből... :( Elfelejtettem pozit nyitni benne reggel, most meg mire észbe kapok, lemaradtam 2%-ról... :(
on-line kitoltheto egy szerződés előkészitő, bemész, aláirod, ez eddig 3-5perc volt(2*), egyszer nem töltöttem online előkészitőt akkor beletelt vagy 10percbe... Annak lehetne esetleg utánna nézni, hogy ha beszkenneli az ember a szukséges irtaokat és elkuldi, akkor meg lehet e oldani, hogy mailban kikuldik a nyomtatványt, kinyomtatod, aláirod, beszkenneled és vissza a feladonak... Öszintén szolva a szerződéseim nagyrészét igy kötöm... persze nem az eqinél,hanem priviben, de érdemes lehet rákérdezni náluk is...
Gabcsiko: A K&H Equities-t, ami a k&H brókercége, sokan keverik az Equitas-szal. Utóbbi önálló cég. Lehet, hogy itt is védjegyvitát kellene lefolytatni, mint az e-Broker miatt teszi az IEB és a FIO.
Nem írkáljuk a TDT-ket, de én is résztvettem - hamár a múlt héten bíztattam Ladislaut - a mai ugrásban, de már zártam is, mivel 2510 teljesült. Persze ettől még él a további elvárás is (2700 környéke).
:(((
Nagyon kemény lesz!!!! Kiskoruak csak szülői felügyelettel, gyengébb idegzetüek nyugtatóval a kezükben olvassák el!!!!
Másfél év után most olvastam el előszőr, pedig ha ezzel kezdtem volna... :((( link
A teljesség igénye nélkül egy két pontot kiragadok:
Tudomásul veszem, hogy a fenti ablakban található „Belép” gomb megnyomása egyben visszavonhatatlan
nyilatkozatom az alábbiakra vonatkozóan:
b) Kijelentem, hogy semmilyen olyan objektív vagy szubjektív tényrl, körülményrl nem bírok tudomással, ami az eBroker®-
szolgáltatás szerzdésszer igénybevételében korlátozna vagy megakadályozna.
j) Tudomásul veszem, hogy az Inter-Európa Bank Rt. kizár minden felelsséget valamennyi olyan hibáért, adatcsere-zavarért,
kommunikációs zavarért, információ-torzulásért, késedelemért, nem teljesítésért, téves ill. hibás teljesítésért, a teljesítés
elmaradásáért, a teljesítés visszaigazolásának hibás ill. téves voltáért, késedelméért vagy elmaradásáért, amelyek részben vagy
egészben saját számítástechnikai rendszerén kívül történt események, ezen belül különösen, de nem kizárólag kommunikációs
hiba vagy adattorzulás, a bármely fél által igénybe vett közremködk által nyújtott és általuk az eBroker-szolgáltatás
használata érdekében igénybe vett szolgáltatások elmaradása, megszakadása, hibája, minségi problémái közvetlen vagy
közvetett eredményeként következtek be. E körülmény alátámasztására az ellenkez általam történt bizonyításáig az Inter-
Európa Bank Rt. saját, számítástechnikai vagy nem számítástechnikai nyilvántartásának adatait kell hitelesnek tekinteni. Az
Inter-Európa Bank Rt. felelssége e tekintetben kizárólag a saját számítástechnikai rendszere nyilvántartásai alapján igazoltan e
rendszer által az eBroker-szolgáltatás keretében kapott adatokon alapuló, a mindenkor hatályos üzletszabályzatban megszabott
jogcselekmények megtételére korlátozódik
n) Tudomással bírok arról, hogy a jelen honlapon, ide értve annak valamennyi ablakán és képernyjén, továbbá a bellük ill. róluk
megnyíló ill. közvetlenül vagy közvetve elérhet valamennyi honlapon, azok valamennyi ablakában és képernyin található
valamennyi adat, információ, tény, utalás, ábra, stb. kizárólag a tájékoztatás célját szolgálja, azokért az Inter-Európa Bank Rt.
sem tartalmi, sem formai szempontból semmiféle felelsséget nem vállal.
Egy másik fórumon olvastam hogy nem feltétlenül kell megjelenni személyesen az Equitas-nál szerződéskötéshez, elég ha a postán azonosítod magad (?) és úgy küldöd el a szerződést. Ennek módját sajnos nem ismerem, de egy telefont megér szerintem.
Rákeresve a "postán Equitas" szavakra, a Google kiad egy ilyen találatot:
... Jelzed (E-Mail az info@equitas.hu-ra), hogy elő akarsz fizetni, postán
megkapod a szerződést, visszaküldöd és aktiváljuk. ...
Sajnos a találat már nem elérhető még a Google cache-éből sem, valószinüleg a régi Equitas fórumban írhatták.
Déli államok! Hozzátok ide a lét! :))))) Ti úgysem tartjátok meg az emlékezést, rednekkek :) Most utoljára van 1000 HUF alatt a MTcom!
Hajrá Texas! (éljen a southparki Gulya :) meg a Gulasch.)
TIPPSAROK