Ki az a tudatlan kerdezo aki ebroekrekre akarja bizni a penzet , nem tudom, de , ne tedd.Ne terheld a mar igy is agyon eroszakolt rendszert. Penzt vesziteni kellemesebb onhibabol mint masnak a hibajabol, hidd el .
Törölt felhasználó2006. 01. 16. 09:30
Hello!
Remélem nem veszitek tolakodásnak, hogy megint itt "reklámozom" magam, de észrevettem, hogy sokan néztétek meg innen az oldalamat, viszont relatív kevés volt a regisztráció a letöltésekhez képest.
Nos, ennek technikai oka volt, ami remélem mostmár megszűnt. Szóval, aki letöltötte a programot, de nem sikerült a regisztrációja, az most töltse le újra, mert javítva lett a programon:
Mielőtt a banki háttér fontossága kiderül .
1. Tudomásom szerint a biztonságod ára forinban 2 millió forint a max, mert az EU minimumot a 6 millió forintot tudomásom szerint a magyar kormány egyenlőre nem fogadta el.
2. Az IEB hozzáállásáról meg kérdez meg egy két e-bróker használót, amikor kára kelettkezett.
3. Equitás nem tudom ki áll mögötte, de ........
4. Mindenkinek saját döntése, egyébként az IEB szerződése jogi vélemény szerint gazdasági erőfölénnyel történő visszaélés.Persze a többi bank is hasonló lehet.
5. Ugye , nem kötelező tőzsdézni.
Pflax-ban ne felejtsd el , melyik két cég tette tönkre tőkeáttételes ügyfeleit.
Matteo!
Egy nagyon fontos kérdésem lenne. Az equitas-nál a a banki háttér a K&H? Ha nincs banki háttér, akkor egy estleges csőd esetén nincs semmi esély a pénz visszafizetésére. Én néhány éve sokat vesztettem a London Bróker csődbemenetele miatt. Akkor azért válaszottam őket, mert olcsóbbak voltak a jutalékok.
Sajna rosszul döntöttem. Szóval aki esetleg 30 másodpercért elmegy az IEB-től, az vegye figyelembe a banki háttér fontosságát!!!
igen, csak Pesten
de összesen egyszer kell csak feljönnöd, és cserébe nem fogod a monitort verni mérgedben azért, mert a tetves ebroker még belépni sem enged
megbízás equitasnál: 4 másodperc, és azonnal bekerül
megbízás ebrokernél: 30 mp és 30 perc között
értesülés a teljesülésről: equitas azonnal, ebroker 5 perc
nincs több kérdés
Bocsi, hogy akadékoskodok, de szeretek sokat kérdezni :) Tehát ha én csak portfoliozni akarok(megbizás kiadás, modosítás és egyenlöre semmi más extra), és csak magyar részvényeket, (gyors a tanulási képességem ha zsetonrol van szo) akkor a Petit ajánlod?Ha jol tudom, akkor az eladási és vételi költség a Petinél össz 0,5%, és a havidíj 2000ft?? Köszi
Az eBroker egyedüli előnye a PETI-vel szerintem az, hogy könnyen áttekinthető és könnyen megtanulható. Ha a PETI-t is meg tudod szokni, akkor az lényegesen jobb, mind sebesség, üzembiztosság, funkcionalitás, ill. brókerdíj tekintetében.
Esetleg a banki háttér hozható fel még az eBroki mellett., bár...
Tomcsibácsi!
Tévedés, nem pajzánkodtam, inkább arra céloztam, hogy hosszabb távon az dolguk, hogy betöltődjenek,- persze ezt csak a tréfa kedvéért.
Ne tulajdoníts ennek a kicsi résnek ekkora fontosságot,- remélem nem ezen áll, vagy bukik a pozid!
A betöltetlen rések válnak támaszokká, ill. ellenállásokká .
Sziasztok!
Nekem is lenne pár kérdésem az eBrokerrel és a Petivel Kapcsolatban. Pontosabban, arra szeretnék megkérni valakit aki aktív használója valamelyiknek, hogy irja le melyik rendszer a jobb, megéri-e használni, és mennyi a megbízási költség ill. a havidíj a két rendszer esetében. Most a Questornál vagyok és itt a megbízás 1% az értékpapírokra.
Előre is köszönöm!
Én is használom, azért mert aránylag olcsóak, az Equitas után a legolcsóbb, több a lehetőség(külföldi részvények, befektetési alapok), és nem kellett pestre mennem a számlanyitáshoz.
Törölt felhasználó2006. 01. 15. 14:36
Bocs a naiv tudatlanságomért.
Kezdő tözsdéző vok, nyát óta kezdtem.
ERSTEnál vagyok.
Nos a kérdésem csak annyi, hogy az IEB-t használjátok,de miért?OLcsobbak vagy miért?
Köszi a választ. (kicsit nyakatekert a mondatom,de tegnap buliba voltam...)
Mint ferfi,ezzel tokeletesen egyet kell hogy ertsek ;-)
Most viszont mint kezdo spekit / TA elemzot erdekel:
Tenyleg nincs teljesen betoltve a "lyukacska" 22 alatt. fordultunk is rola. Ez a breakaway gap?
Fo kerdesem arra iranyul, h BZJ a res betoltesehez kototte a fordulast. A szakirodalom a TA-rol viszont asszonnya, h ha betoltodik a gap up, akkor szepen atmegy ellenallasba. (runaway es breakaway gap=trend folytatodik, exhaustion gap= trend fordul)
Szia Tomcsibácsi!
1., A rések arra valók hogy betöltsék őket :-))))
2., Ama rés még nincs betöltve!!!
3., Az egy lyukacska csak , nem rés, az "igazi" a 22800-nál lévő gap down,- annak súlya van (lesz), s nem is lesz egykönnyen betölthető felfelé, mert cca ott van a hosszútávú csatornavonal is.
4., Most talán egy kicsi oldalazgatás következik szvsz.
"Na ,ha ez holnap délelött össze is jönne ,a bux 22k alatti rés betöltése, akkor délután szép kis emelkedés indulhat be!"
Bejott!!!
Az melyik TA elv, hogy akkor fordul, ha betoltotte a rest? En eddig pont az ellenkezojet hittem: ugy tuttam, hogy addig viselkedik supportkent a res, amig be nincs toltve. Hogy is van ez????
Köszi!
Az a szomorú, hogy másfél év alatt közel 4000megbizást adtam nekik, ami szvsz nem kevés. Többször volt problémám a rendszerükkel és ezt jeleztem e-mailban, telefonon egyaránt. Nem egy problémám volt, nem egyszer könyvelhettem el veszteséget vagy nem realizált nyereséget a rendszer miatt. Ők is tudják, mi is tudjuk milyen a rendszer, el is ismerik, hogy hagy „némi” kívánni valót maga után a kereskedési rendszer. Nem kezdtem el a másfél év összes problémáját a nyakukba akasztani - bár lehet ezt kellett volna, de az ember ha pókerezik akkor sem teszi ki egyből a 4ászt csak kettőt, hogy van egy párja, aztán van még 1párja, ami póker - , csak a legutolsót és bíztam benne - főleg azért mert nem jöttem elő annyi problémával csak egyel-, hogy békésen kulturáltan, és etikusan tudunk rendezni egy egyértelmű problémát, pláne miután mindkét fél egyetért a probléma eredetében…. És nem…
Tudod mi slusz poén!? Az, hogy maga a bank a kondícióslistájukkal, a külföldi kereskedés lehetőségével szvsz még vezető helyet is betölthetne, de a vesztébe rohan – és ami a groteszk – , azért mert olyan sikeres, túl sok a felhasználó… Aki semmit nem tud a rendszerükről az őket választja, aztán mikor elkezdi használni akkor jönnek a gondok… És szvsz az nem mentség, sőt nem is lehet mentség hogy azért nem jó a rendszer mert nem bírja el a felhasználókat, könyörgöm, ha valami olyan sikeres, hogy dinamikusan nő a felhasználók száma akkor azt fejleszteni kell!!! Aki legalább 6 hónapja mocorog erre az nagyon jól tudja honnan indult a tőzsdecápák és hol tart most… 3szor fejlesztettem a motort és még mindig nincs vége és folyamatosan fejlesztenem kell. Ráadásul a tőzsdecápák oldal nem hoz semmi bevételt, míg az ieb ebroker rendszere nem kis bevételt visz a cégnek és mennyivel többet vihetne ha működne és megbízható lenne- igaz ezen nem nekem kell törnöm a fejem nem én vagyok x beosztásban és nem én vagyok ezért a felelős, ellenben olyan alapvető a probléma, hogy nem tudom miért kell ezt jogi útra terelni??? Én ehhez huje vagyok…
Jut eszembe…
Állítólag már több kártérítést is kifizettek a rendszerük okozta károkért-elmondásuk szerint.
Mivel ők is sajnálták, hogy ezt nem írja le egy felhasználójuk, sem én most itt élnék a lehetőséggel és megkérném a fórumtársakat, ugyan osszák már meg velem, velünk milyen problémákért vállalt felelősséget az IEB és milyen kártérítést fizettek??? Semmi hátsó szándékot ne véljen senki a kérdés mögött, csak kíváncsi lennék arra, hogy valóban van e, volt e már fontos a cégnek akár egy felhasználója is annyira, hogy alátámassza a felhasználó döntését, mely szerint jól tette, hogy megbízott bennük és hozzájuk ment, őket választotta pénzügyi partneréül.
(Remélem jogilag nem vagyok támadható csak mert kíváncsi vagyok arra hogy kárpótolt e valakit a cég a rendszer okozta károkért. A megfogalmazás azért olyan amilyen mert nekem ez többet jelent mint egy „beírtam a vásárlók könyvébe”, bár lehet csak én csinálok belőle presztízskérdést, még is ha valaki válaszol ezzel a feldobott labdával jócskán adtam esélyt arra, hogy úgy csapja le, hogy egy jobb jegyet is betudjon írni a rossz nebuló bizonyítványába.)
Még egy dolgot le kell írnom! Nem folytatok kampányt az IEB lejáratására, nem üzengetek a fórumon keresztül az IEB beosztottjainak és nem írok több nickel, csak ezzel az egyel! A fórumra azért járok hogy a tőzsdéről beszélgessek a fórumtársakkal, ellenben meggyőződésem hogy a rendszer- legyen az IEB eBrokeré vagy az Equitasé, vagy egyéb pénzintézeté- jelen esetben a fórumtémák szerves része, hiszen napi szinten dolgozunk rajta, ezért azt gondolom, hogy tapasztalatainkat, problémáinkat szabadon megoszthatjuk egymással és segítséget kérhetünk egymástól, ha nekem a PETIvel valamilyen problémám van azt is megkérdezem/tem a többiektől és – ahogy én is ha tudok- segítettek nekem. Mielőtt felhivom az ügyfélszolgálatot, megkérdem hogy másnak is rossz e az ebroker rendszere vagy az én számítógépemmel illetve internetes kapcsolatommal van e probléma.Ezért nem hiszem hogy felelőségre lehetne vonni… vagy igen?
TIPPSAROK