ja... a francba... a mai cikre még én is eladtam volna ha lett volna, nem hogy vegyek... igy minusz 2ből plusz kettőbe illikvid piacon 5xös tőkeátétellel sima 20%nyerő.... fincsi lehet annak aki eszi... sajna nem én vagyok...
Én is belenyávogok. Bár semmi értelmeset nem tudok. Lehet, hogy kezdődig az év végi záróbeállítás, vagy pletykák vannak, amikről mi még nem tudunk. Felettébb gyanús! Vételi totál beerősödött, vagy két hete nem láttam ilyet, vannak végre normális tételek. Csak ne legyen túl hirtelen az emelkedés. :) Hmmm!
aszem én is megyek azt veszek valami ps2est meg vagy 5-6játékot, és veszek még vagy 30-40DVD-t ha meguunom a játékot... az a baj hogy az asszony melozik... :((( Két ünnepközött is melozni fog... :(((
Pedig mennyivel jobb lenne korizni a jégen, szánkozni az alpokban, lesülni a tropusokon... :)))
Erről jut eszembe... tegnap kérdem asszonyt este hova menjunk tavasszal nyaralni hogy kimaradjunk a 4évente esedékes mocskolodásbol... aszonya szivesen megnézné ujzélandot.... felmegyek megnézni mennyi a repjegy... baze... 2milla per koponya... iiiii meg 2napos ut 2szeri átszállásal... még mindig ilyen nagy a föld??????? űrutazás, internet, eu, elektromos autok, kapitalizmus meg minden azt 2nap meg 2milla kell hogy eljussak ujzélandra... tiszta szégyen....
TIPPSAROK