szóval sokan elk..ták, csak volt, aki nyitott, de korán zárt. volt, aki nem is nyitott... sőt, volt, aki meg longban volt.... na most képzeld, mennyire búúús pandda lehet. el is megy a kiégett kabalák szigetére remetének :) remeteráknak :)
szép kis vérfröcskölés lett belőle... felültem a g...cinek... aszittem, hogy ma is felrántják a végére... van 1 olyan érzésem, mintha ez így lett volna kitalálva... szépen felépítették a formát napokon keresztül, aztán mikor már az ilyen hülyék, mint én, azt hitték, h +van a szisztéma... hát jól beszopattak! :((((
BZJ!
A jó ebéd után én is aludtam, így - őszinte sajnálatomra - nem tudtam megfelelően drukkolni, s lám ez lett az eredménye. Szégyellem magam :-)))).
Matyit hol zártad?
ja és szvsz ricsi mutatja az irányt mint mindig....
szal BZJ után szabadon pénz a zsákba, esetleg ovatos shortokra lehet mozdulni 10után...
Na udv mkinek!
E.... hmmm, nem brokkoli, hanem.... exit? quit?....
de amúgy miért is nem inkább hatiztok? múltkor túl sok jutit kellett átadnom a nyerőből otp hatin a brokinak, csak mert átkötésnél leszedi a maga sápját a hatis eltéréseknél. 300k alá süllyedt, pedig már úgy örültem neki. tudom, hogy telhetetlen vagyok, de pl. épp modt is beállt fölém vmelyik köccsögg 21151-re (meg 211...okés, teljesült :)
utobbi egy orából itélve shortosok is zártak...
jp olvastam, de freemail nem tudok válaszolni... elneben amugy is szohoz sem jutok... nem tom... szvsz ha nem rántják vissza zárora a papirokat akkor adott az irány és az most már nem felfele.... szvsz
TIPPSAROK