21800-as buxnál találkozunk :) addig is longbow megy + shortgun reloaded :) amíg napi 250e db otp vevője majdnem tuti, jó a buli. 1x abbahagyják. addig pedig hadd együk a medve elől a mézet... az majd felidegesíti, és akinek beleragad a mancsa a mézescsuporba, azt jön és széttépi. jó buli ez a brokicégeknek: a bull is unalmas önmagában meg a bear is, úgyhoyg összeeresztik őket...
Törölt felhasználó2005. 12. 12. 14:41
Kitart a mai lendület, vagy megint vissza az esésbe?
Ma is csak az OTP nyomja, egész nap ha lesz egy átlagos délelőtti forgalom. Egy forintgyengülésre az otp is megint kilágyul, aztán megint minuszok, vagy még van benne tartalék holnapra is?
Csak lassan azzal a nagy testtel, azotepevel, egy ilyen lengohidon mint a BET ez a mai csoda mar megfelel egy jo kis pozitiv korrekcionak ugy a 60-80 %-anak. Kicsit nagy a kulombseg, de meg igy is alacsony a hozmhoz kepest ha csak a 60 %sat is vesszuk. +,- okat ki-ki maga meg belekalkulalhat.
én is bízni csányi sunyiban, megígérte, hogy veszik :)
holnap már csak 7k-n tudtok venni, sanyi, úgyhogy go4it! :) különben napvilágot kapnak azok a bizonyos fotók4 :) úgy ám! megspékelem a könyvvel is! :) nana! 6969!
mindenki 6500as otpt akart, én má 2hete is és hiába én voltam az első, még csak az alját se nem sikerult elkapjam...:( Ráadásul elkellett mennem nagybevásárolni,és kénytelen voltam zárni, mert nem tudtam mikorra jovok vissza... erre tessék, be is jott ami reggel megindult... 6900... grrr... Mindegy maj honap...5milliard szvsz nem kevés, szal aki vették nem hiném hogy dtre vették... hajrá mikulás!!!Egy ilyen év után egy igazi mikulás rally kell hatalmas elképzelhetetlen árakal és uj csucsokkal kéremszépen!!! :)))
Cst!Wapoldal még nincs megirva... idén valszeg má nem is lesz, mert ugye, kis kari nagy kari, szilvi, stb...
Törölt felhasználó2005. 12. 12. 14:11
Hajrá OTP!
Nem hiszem, hogy jogos az OTP emelkedése ellen ágálni, hiszen aki akart, az kereshetett az esésén hosszú napokon keresztül az elmúlt időszakban. Világosan látható volt, hogy amennyiben az OTP saját maga alááll, emelkedni fog, úgyhogy most egy kicsit hagyni kell örülni azokat is, akik longolják.
Ilyen a tőzsde... :)) Hála Istennek.
Hali Bp!!
Suliban voltam aztán a wapos dolgon fiygeltem a változásoakt. figyu. a try.hu-s végződéssel nem megy az oldal, viszotn simán tozsdecapak.hu-val megy mitn a rakéta csak szvsz kicsit sok adatot tölt le. majd ha van egy ksi időd nézd mrá meg plíííízz!;)
hogy az a négylevelü lohereszaggato mikuláscsizmazabálo kiskrampuszát neki... minek kell nekem mindig akko elmenni miko megmondom a tutit... má megint nyitva kellett von hagyni szuk stoppal azt csoki... ma kereshettem von egy valag pizzt... igy csak egy kis lapátra valot kerestem... nem baj... megoldom tőkemeléssel azt száguldjon a szánko vaze... felfele... Remélem az egész hét rallyval lesz teli... mennyun 8500ig az otpéssel 25ig a mollal 43ig a ricsivel és 25ig az egisszel legyen honnan szakadni...
TIPPSAROK