Most ébredezek, ha hosszabb tavu (nem DT) pozim van, akkor 10 elott szandekosan be sem szoktam kapcsolni, mert a nyitas utani hatalmas oda vissza rantas mar tobbszor megtevesztett. Most BUX longom van 20900-rol. Persze ilyenkor a 21K kornyeke tamaszkent van jelen, persze, amikor shortoltam, akkor meg hirtelen ellenallassa valt:-(
Szép jó reggelt!
Radio1 tengo megy benne:))jó kis szám!
JP el nem tudom képzelni, hogy te idegeskedsz, konferencián nyugodt emebrnek láttalak:)))vagy már annyira készek az idegeid, hogy nyugtatóalg hat az idegesség?:)))
Nyugi, van egy komoly neurologus baratom.Ugyhogy meg duhonghetek egy mresz limitig :)) Bar , igazad van, en is az idegtol rangatozokat hianyolom.Nem is furcsallom a gyogyszerpapirokat. Szerintem azokat kene inkabb venni, mert a bankszteresek hamarabb kibuknak, es ez a gyogyszervetelekben csapodik majd le.
"Emlekszel mit mondtam a konferencian ! " ? Fogadjunk, hogy ugy lesz.
Na tegnap vagy tegnap előtt mondtam neked hogy álltalában dtzni konyvből szokok... Na ha figyelted tok véletlenul az otpt eddig akkor láthattad, hogy beálltak ráöntöttek, beálltak, ráöntöttek, beállta, kivettek, beálltak, kivettek, most bentállnak, kapnak, ujba beállnak, ujra kapnak, ha már nem fognak kapni, akkor talán feljebb mehetunk, de itt nyitni már nem nagyon mernék, csak tartani-igaz én is belenyitottam, de nem most... hanem 700on mikor még lefelej jött reggel... felét kidobtam, másik fele maradt... maj kiderul mi lesz... az eldok viszonylag hézagosan állnak a könyvben-szvsz azért mert nem beállni hanem öntögetni akarnak... de mindig kapnak egy egy kosarat amibe onthetnek...
A tango jut erről az otp táncolásról az eszembe...:)
En mar epp akartam menni innen " mostmar mindegy" szoveggel.
Most akklor mi legyen ? En amondo vagyok, hogy ontsuk be a gaskat, mutassuk meg a bolhaknak a jo meleg macibunda elonyeit aztan zsuosz rajuk a bolhaport. Na mit szolsz ?
TIPPSAROK