én meg még arra lennék kíváncsi, hogyha külföldi részvényt akarok venni, hogyan váltják a forintomat? illetve majd vissza is ugyanez...
Ja és hol a legalacsonyabb a brokidíj....
Előre is köszi a válaszokat.
kösz
index shortokat zártam is, sunyin magasról indítottam őket, sunyi alacsonyan zártam, de így is csak bagó a nyerő - majd tanulok csányi sunyitól :) pofátlanul alacsonyra betettem kettőt, a többit átviszem holnapra :)
Nekem mindenképpen kéne ez a lehetőség, mégha nem is nyitok pozit egyenlőre, de ha jön a "crach" akkor legalább tudjak shortolni.
Szóval.
Tud valaki informálni erről az egész dologról, hogy hogy megy a hati?
Inkább nyitok egy másik topicot hogy ne kelljen szétoffolni ezt.
4jére modositottam az eladást, mire eltudtam adni... rájuköntöttem 6600as eladással... Végre felállok a gép elől isten áldjon mindenkit!!!
Kellemes hétvégéket, bár még majd délután lehet belétekolvasok...:)))
wazz, a 20865-ös shortokról meg lemarad az ember...
sztem ez a csorgás nagyon is megfelel az illetékes elvtársaknak, mert a reményfoszlányok csak fokozatosan halnak el, aztán egy álnok felszúrással újraélednek, majd jöhet a nagy letörés - kis pozikat már elkezdtem nyitni 0612-n :) HT bearre berendezkedek :)
Nektek is a nevem alatt van prfeco 11.27-es hozzaszolasa??? Erdekes. Birtam, ugytunt el is ment, aztan ott a prfecoe a nevem alatt, az enyem meg sehol???
TIPPSAROK