A péntekről inkább nem is beszélek! :( Akartam hízlalni 549-en, aztán hezitáltam, nem tettem be az ajánlatom. Persze teljesült volna, mivel 550 volt a teteje! De mit érek vele, ha eltalálom a tetejét, ha nem játszom meg. :@ Aztán gondolkodtam zárásban is a hízlaláson, akkor 499-re akartam tenni az ajánlatom, és 500-on zárt. (Persze mindvégig bőven 500 alatti zárás nézett ki. Mindaddig, amíg az utolsó mp-ben nem tettek be 50 k vételt valahova a könyv elejére. Ahogy szokták.) Persze ezt is kihagytam! Kétszer egy nap 1 pontra eltalálni a hatit, ilyet nem csinálok sűrűn az elkövetkező 10 évben! :D
Heesh: Akkor nyiss gyorsan pár longot, aztán a hát vége felé fordítsd meg őket! :D A héten nem sokat leszek, mert valamikor strandolni is kell, ha már az ember Duna mellett lakik. :) Úgyhogy a hét nagy részében nálam strand, lubickolás, stop! :) (Délelöttönként azért általában leszek egy kicsit.)
Nem hiszek a horoszkópokban, de fél füllel belehallgattam a tv-ben, és nekem a hét elejére kiadást(veszteséget) , a hét végefelé komoly bevételeket jósolt :)
Csak nehogy az legyen mint pénteken, hogy túl sokan beleülnek shortokba, és nem tudunk esni. Viszont minden arra mutat, hogy most inkább lefele mint felfele...
Törölt felhasználó2005. 06. 27. 08:32
rosszat sejtek!!
Törölt felhasználó2005. 06. 26. 10:35
Ugy tunik szepen megindul lefele megint. Az OTP-nel kezd kialakulni egy masodik alacsonyabb csucs, ami par honapos tavon nem sok jot mutat, akar megint lenezhetunk 6e ala...
Még mindig fölfelé kunkorodik a végére minden.Csak az OTP maradt a kritikus 6700 alatt.Jövő héten megküzdenek a MOL-lal, egyik le a másik fel.Aztán a richi meg a matyi majd hátha "felszívja az OTP-t is még egy gyenge próbálkozásra.Ezzel együtt úgy tűnik közeleg az ubi-szezon. Jó hétvégét mindenkinek!(számolj átok össze a nyereséget aztán irány a holiday!)
TIPPSAROK