bakter.... jovan na!asssszom!!!:) megnéztem, elirtam a grafikon számát...:) még nem jott meg az uj mail, de ezt kaptam tegnap, ha mást kuldtél akkor cserélem..:)
Ajjaj, nem tetszik ez nekem... Még meg sem fordultunk, mindenki már az esést várja, meg mindenki bocit akar holnap shortolni... Ennek így nem lesz jó vége. :( (lehet, hogy nem shortolom meg a bocit ilyen körülmények között...) Egyedül ő esett nagyobbat a fontosak közül, és egyedül esni ugyanolyan nehéz, mint egyedül emelkedni. Ha így áll a helyzet akkor erre a hétre be is van fejezve a kereskedés. Majd hétfőn.
Törölt felhasználó2005. 05. 19. 19:23
A mai nap kifulladt szepen az elmult napok korrekcioja. Ujra lehet nyitogatni a shortokat...
matgab, tudnék neked ajánlani egy mtcom shortot hétfőre,(vagy mikortol nincs oszt. szelv.)Ha azon bux akkor nem tom mit kéne csinálnod!:)))))De nagyon nagyon lécci NE shortold holnap a bocit,mert én akarom!Ezt már ma délután kitaláltam magamnak!Okse?:))))
Olyan érzésem van, hogy holnap esni is fog a nap meg sütni fog... Beshortolnám én is a bocit, csak akkor biztos skizofrénné válnék...azt azért talán mégse kéne...Ha meg nem shortolom be akkor meg esni fog...Egyik felem beshortolná a másik nem...Máris skizofrénné tett a boci, pedig be se shortoltam még...:)
Hát fiúk gratulálok nektek a boci shorthoz,én is bent voltam 2010-en de már nem kaptam,lejjebb meg már nem mertem pedig még bőven megérte volna!:(((( Grat!
ÚÚúúúú!Már nagyon várom hogy megnyissam a quaestoros számlát és hatizzak!Ez most pont jó lehetőség lett volna az első kereskedésre!:))))Ez most kimaradt!
TIPPSAROK