Richterből sikeresen kistoppolódtam ,(nem biztos hogy jó)az egist nem tom tartsam-e még,most úgy néz ki 16700 sem akari megtartani!Igaz nagyon kicsike a forgalom mindekettőben!
sziasztok, elvittem a pici fiacskámat sétálgatni, picit csepegett az es, de belefér, anya is hadd pihenjen néha :), nem maradtam le semmiről úgy látom. . boci visszavétel csábító lenne, de most már megint lefelé áll: nem érdemes. Egyébként is megy a rövid profit taking gőzerővel, majd ha látszik a fordulat, elég lesz akkor beszállni... azt nézem, érdemes-e még valamit megshortolni dtre.
Ha a piac romlik, (és most éppen ez történik) akkor eleshet a 2150 és leszúrhat még ma 2100-ra is... Remélem, mert én meg 10 HUF-al lejebbről vagyok shortban:D
Törölt felhasználó2005. 05. 19. 12:09
Köszi a választ, csak napi esésre gondoltam, és nem 2120, hanem 2220-ról volt indítva a short. Csak nem akarom végignézni, hogy du-n 2240-50 között adják- veszik. Üdv
Nézd Compadre, most teszteltük vissza a letörési szintet. Innen megfordultunk, már csak az OTP-ben van vételi szándék ami édeskevés. A BC visszaemelkedésben gyenge volt, tehát az esésben élen fog járni. Persze nagyon nehéz elképzelni 2k alatti tartományokban, de őszre nem tartom elképzelhetetlennek a dolgot. Kérdés, hogy akarsz-e addig tartani egy pozit...
Törölt felhasználó2005. 05. 19. 11:54
Sziasztok! A bchem egyszer már megcsinálta (a gyorsjelentés után), hogy +2%-ról esett -2%-ig. Én végignéztem.... Az ok (elemzõk szerint): egyszerûen nem volt vevõ. Kérdésem, a történelem megismétli önmagát? 2120-ról indított shortban vagyok TDT-vel. Szerintetek meddig mehet? Szép napot mindenkinek...
"Heesh: 2K 9:51-kor? :)" Nem egészen! Ott pont hogy lemaradtam! Úgy tűnik nem én voltam az első 49-en. :) (Kérdezz itt nyugodtan, valószínűleg olvasom, a másik fórumot hagyjuk meg rendeltetésének.)
TIPPSAROK