Most értem haza. 3 órakor "elszaladtam" Debrecenbe (210 km) majd vissza. Látom az Econet támaszom stabil volt. Nap végén azért vki. megajándékozott vele. Thx.
Törölt felhasználó2005. 04. 28. 20:12
vmi érdekesre lettem figyelmes! 3-askód w edge!Bp!nézzétek meg az 5 éves grafikont és a forgalmat is, szvsz van benne vmi érdekes, főleg a forgalomban....
Törölt felhasználó2005. 04. 28. 17:16
Azért érdekes, hogy a határidős piac ma is "megverte" forgalomban az azonnali piacot.
Kínos kicsit a MOL, ahogy elnézegetem a zárókat.A MOL-t kivéve a többi "zakós" papír azért visszatornázta magát a kritikus szintekre.(OTP 6180 fölött, Boci 2280 fölött,Rich 24100 fölött zárt) Na, holnap megpróbálok korán képben lenni! Nem bánnék egy szokványos pénteki rally-t.
matagb én nem vagy a híved csak egyszerűen hülyeség azt a dolgot vmi mögé állítani hoyg azért esik mert vki bevett belőle ennyi... amúyg meg nekem tök8 remélem elöbb utóbb átváltasz nyerő pozikra;)
wedge okok, én tartom nem parázom csak néha elmondom hoyg mivan:) de ezentúl csak akkor mivanozzunk ha már odébb járunk morze 3nyámnyila + 10es kódnál van riadó addig koktélozunk!!! érted ugye?;)
Ezért ne írd be ide a pozicióidat mert az a sok gonosz ember (Warren Buffet, George Soros, Leisztinger,stb) rögtön kihasznál! Elég egy e-mail nekünk ők meg kukkerolhatnak...
TIPPSAROK