A Sargentini-jelentés elfogadása nem más, mint bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja Magyarország ellen - mondta szerdán rendkívüli sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter külügyminiszter. A politikus hozzátette:
Ha jól értem az aki igennel vagy nemmel szavazott és egyértelmű véleményt mondott az egyenértékű a kinyomozhatatlan tartózkodás kinyilvánításával. Mi van aki el se jött ,akkor az miért nem számít ? Hát szép kis választási rendszer , Én ezt megszüntetném.
Fidesz még mindig a sebeit nyalogatja, és a szavazatokat számolgatja :) pedig pár héten belül a Néppártból is kiteszik öket, mint a sicc a szavazás pedig elöre megbeszélt szabályok szerint történt, ahol viktor megalázó vereséget szenvedett az európai politikusok /emberek apraja-nagyja elött
Ez azért nem ok, mert van olyan szavazás forma, ahol a Tartózkodás is
számít, de a szavazás azt is előírja: csak azok érvényesek amit
"leadnak" . Tehát jelenlét vagy nem jelenlét az nem szavazás leadás. Ez jelen esetben technikai kérdés. Hacsak
az nincs leírva, ha a képviselő ha bedugja a kártyát de nem nyom I vagy
N-et akkor az Tartózkodás, de ha kiveszi a kártyát de nem megy ki a
teremből akkor az végképp semmi. Ha nincs leírva akkor hogyan derül ki a Tartózkodás???
kínos kérdés ez sokaknak, ök a jog mögé bújnak nekem 5-söm volt, így én nem titkolom és nem volt elcsalva !!! sokan még iskolába se jártak, mert minek, úgy is a fönök mondja meg a tutit, az meg folyik mindenhonnan gondolok itt rád
A kártyájukat be kell tenni a gépbe és a jelenlétüket számolja.Ha szavazni akar Igen/Nem gomb megnyomásával jelzi az akaratát.Ha kiveszi a kártyát akkor nem számolják a jelelevők közé. OK?
Persze az EU kampánya is mint a FiDesz-é és a többi párté megkezdödött.Sargentini sem és a legtöbb EU képviselő sem méltó a mandátumára, stb.Az ittas képviselőnek pedig --- politikai okok miatt --- isiászt írtak...Inkább rosszul működő cirkusz, mint komoly hely az EU ...A sajtó az isiász ügy miatt is -- nem különb sokszor mint egy diktatúrában!!!
Szijjártó: csalással ítélték el Magyarországot
Ugrás a cikkhez