A Sargentini-jelentés elfogadása nem más, mint bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja Magyarország ellen - mondta szerdán rendkívüli sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter külügyminiszter. A politikus hozzátette:
Ezek az emberek bent voltak a terembe SZAVAZTAK(megnyomták a gombot) akkor a százalékos arányba be kell számolni őket is azt a 48 FŐT(akik Tartózkodtak) Látod/láthatod egy végeredménybe mindenki bele tartozik!!
A jobbikos Balczó András hangosan jelezte, hogy tartózkodni fog. Elég kijelenten és máris nem veszik figyelembe, vagy más módon kellene jelezni a tartózkodást a szavazástól. Végül is a szavazástól tartózkodtak, vagy a döntés miatt tartózkodtak? Ki mondja meg mikor, melyiket veszik elő? - Na ezt használta ki az UNIOs adminiszráció diktatúrás megállapítása.
Aki tartózkodott az mitől tartózkodott mondja már meg valaki. Nem a szavazástól azaz a vélemény-nyilvánítástól ? Akkor miért kellene a szavazás végeredményébe beszámítani. Ez csak játék a szavakkal illetve bizonyos protokolláris dolgokra való hivatkozás.
Megnyitottam! Nem vagyok elájulva a HirHu(ho)go megdőbbenése miatt. En is láttam a élőben a felvételt és a kommunikációban semm láttam összeomlást. Na de azért vannak ezek a netes hirportálok, hogy MÉMEKET gyártsanak és azoknak, akik jól megfizetik őket. Azt látom, hogy nem a Magyar Miniszter elnök fizette le őket. Más valaki korrumpálta a"huhogókat"! - Olyan "elmebetegek", akik felhasználhatók az ilyen mémek közlésére.
Az azért igaz, kétfajta szavazás van, és a fidesz azon erősködik, ez a különleges eset és ez akkor a második fajta. Persze akkor csak hablast, mert az eu jogi bizottsága megmondta a Tartózkodás nem számít. Tudja végre valaki: jelzi a Tartózkodó hogy tartózkodik???
PERSZE ÉRTELEK AMÚGY NEHÉZ EZ """LEFEJTENI"".. MIND KÉT PÉLDÁT PRÓBÁLTM SZEMLÉLTETNI..::)) Nézd tudják azok honnan jön ki a kétharmad.. HIÁBA SZÁMOLGATHATOK ÉN.. REGGELTŐL ESTIG..
Szóval az a kérdés, a Tartózkodók jelzik-e, hogy Tartózkodtak?? Ha csak a teremben voltak az lepkefing a sargentini jelentésnél, lévén előre megmondta az eu jogi osztálya: a tartózkodást nem számolják. De mégis érdekel: jelzik, vagy csak kialaul a T?? Mert ha nem jelzik, a fidesznek -100% esélye van és csak a szart keverik.
IGENEK, NEM SZAVAZATI ARÁNY 66.6% Ok. TARTÓZKODÁS nem lett sehova SZÁMOLVA.. NEM SZÁMOLTA SEHOVA.. NEM 645 FŐ SZAVAZOTT HANEM 693 AHHOZ KELLENE MINDENT VISZONYÍTANI..
Ja TARTÓZKODTAK is édes öcsém szélesebb körbe gondolkoznak ezek??!!! IGENEK,NEMEK SZÁMA 645 Fő ennek a 2/3-a 430 (ez se jó, KEVÉS) Akkor ítt a TARTÓZKODÓ SZAVAZATNAK LETT SIKERE!! Bocs azt használták fel!!! SOLOLOM IGEN:448 = ==""=====NEM:197==""==TARTÓKODÓ:48 De viszon a 693 annyi az ÖSSZES AMIBE BENNE VAN: IGEN,NEM,TARTÓZKODÓ IS! HOVA SZÁMOLJÁK A TARTÓZKODÓKAT? 645 annak a 2/3 430 -másik véglet 693 Össz SZAVAZAT ennek a 2/3-a 462 fő 462 Ennyinek kellett volna IGEN SZAVAZATOKNAK LENNI...:::))) De az IGEN SZAVAZATOK 448 Fő.. 645-töt Vette kiindulási alapnak ennek a 2/3-a =430-nak kellett volna lenni!! ""csak ehhez képes 448 IGENT KAPOTT!! Akik TARTÓZKODTAK A TEREMBE NEM VETTÉK SEHOVA FIGYELEMBE(A NEM SZAVAZÓK KÖZÉ KELLETT VOLNA SOROLNI) -Olyan mintha monopol módra a Sargetit ismerték volna el!!
Hopp ezt eddig nem vettem észre: ....A "tartózkodást" nem gombnyomással jelzik. A szavazó kártyájuk, be van dugva de nem nyom se igen, se nemet !
......Kicsit érthetőbben ha lehetne, mert a kártyafoglalat gondolom nem gondolatolvasó sem a kártya, tehát valamivel jelezni kell mire szavaz, I/N. Most az a kérdés, ha TArtózkodik akkor csak " jelen van?" vagy ezt jelzi is leadott Tartózkodik szavazattal?
Logikából kitűnő. Lehetne tanulni tőle a liberálisoknak is. A matematika nem okoz gondot neki,mert jól áll a tőzsdén, gondolom én. Érdeklődésed túlmegy a személyes adatokon.
Még mindig nem tudjuk, a Tartózkodást is nyomógombbal jelzik, vagy csak az Igent és nemet! Ez a döntő kérdés, ugyanis az EU szavazásnál CSAK A LEADOTT SZAVAZATOK SZÁMÍTANAK!! tehát ha nem "szavazna" Tartózkodást akkor 0% esélye van a fidesznek, csak hisztizik. De hogy egy EU-s képviselő se emlitse meg mi az ábra az azért mutatja milyen felkészültek. Feltételezem, ha lenne gomb a Tartózkodásra a fidesz képviselők már 190 decibellel kiabálnának, de mivel erről kuss van, csak a palánkot verik, a hecc kedvéért.
Meg a 197 nem szavazat. Na már az sem számít? Mihez kell még viszonyítani hogy védhető legyen az UNIO diktatúrája?Szóval addig kell számolni, amíg meg nem lesz a 2/3-d. - - És addig kell kompromisszumot kötni, amíg minden UNIOs javaslatot elfogadnak. Magyarország meg mondjon le minden kérelméről, mert ha nem teszi ki lesz zárva az Új európai értékekből. - Na de a diktatúra mikor lett új európai érték az UNIOs adminisztrációban?
Szijjártó: csalással ítélték el Magyarországot
Ugrás a cikkhez