Sajnos nekem is nyakamon maradt belőle és én sem.tudom számlát megszüntetni miatta!!Meddig tart ez a felszámolosdi még!??Tud erre valaki mondani valamit?Pofátlanul lenyúlták a pénzünket;és arra sem méltatnak hogy valamit mondjanak a beragadtaknak!!
Megkérdezhetem, hogy kellettek a papírjaid valakinek?
Üdv:
Törölt felhasználó2017. 01. 25. 10:10
Nekem van 4828 darabom. Meddig várjak? Hogy tudom elajándékozni vagy csinálni vele valamit? Már nagyon útban van
email címem : denikori@citromail.hu Írjon priviben, akit érdekelne,vagy 06709414594 Meg akarom szüntetni az értékpapírszámlám, addig nem tudom.
akit illet link
Meghirdette a felszámoló a Synergon- csoport vagyonelemeinek egyik legértékesebbikét, az uniós támogatással kifejlesztett okosrendszereket. Eladó a feleslegessé vált online játékrendszer is
Törölt felhasználó2016. 10. 17. 10:39
Nekem van 2930 darabom. Meddig várjak? Hogy tudom elajándékozni vagy csinálni vele valamit?
bordaw@yahoo.co.uk Írjon priviben, akit érdekelne. Meg akarom szüntetni az értékpapírszámlám, addig nem tudom.
Eladni vagy elajándékozni lehet, különben addig a számlán marad, ameddig jogilag meg nem szűnik a cég. A Végelszámoló szerint a tulajdonosok számára nem fog maradni szétosztható vagyon, bár ez még függ a folyamatban lévő peres ügyek végeredményétől, és attól, hogy mennyiért tudják értékesíteni az ipari parkot.
Üdv:
Törölt felhasználó2016. 10. 14. 15:20
Tudna valaki segíteni, hogy a "beragadt" Synergon részvényekkel mit lehet tenni? Értékpapírszámlán van pár ezer db, addig megszüntetni sem tudom a számlát.
El lehet dobálni valahogy vagy érdemes/muszáj várni?
A válaszokat előre is köszönöm.
34. A biztosítási intézkedés adatai
34/1. A biztosítási intézkedés időpontja: 2016. június 23.
Az intézkedés ügyszáma: 3.P.24.481/2015/24
Az intézkedést elrendelő bíróság jelzőszáma: 100
Az intézkedést elrendelő bíróság megnevezése: Fővárosi Törvényszék
Az intézkedés elrendelésének dátuma: 2016. június 23.
A változás időpontja:2016/07/05
Bejegyzés kelte:2016/07/05
SYNERGON