Sajnos már több éve látható volt, hogy ez lesz... Én még nyereséggel tudtam belőle kiszállni... Gyakorlatilag a mostani pár forintos ár is több mint a tényleges érték, mert az pontosan 0 ft.
Csak ennél az árnál már úgy van vele aki beragadt, hogy hátha csoda történik, mert itt aztán már nagy kockázat tényleg nincsen a bukó nagyját már benyelte...
Viszont ezen a cégen már tényleg csak a csoda segíthet...
Én 450.000-et buktam ezzel a szarkupaccal. Sikerült még tavaly júniusban eladnom 90 Ft-on. Soha többet kispapír. Megtanultam a leckét, mint Lúdas Matyi. Most már semmit nem érne a pénzem. Nagyon sajnálom az itt beragadtakat. :(
némelyek spekulálhatnak arra is, hogy az egész 'végelszámolás' egy 'színjáték...ha sikerül vmi 'bennfentesnek' olcsón jó sok papirt felszívni, és egyébként van egy 'csendes' potenciális befektetője is a cégnek a láthatáron, aki szintén gyűjtögethet közben (?)... akkor idővel mondhatják, hogy mégse 'végelszámolják' a céget(??)...stb..szvsz
másik meg: értem én hogy vége... na de keresztet vetettek már sok cégre. Nem lehet hogy innen még lehet valamilyen csoda folytán visszaút? mert akkor azt már tudják páran, és akkor megint megvan a válasz.
a minap hallottam egy okosat sógoromtól ;) az vesz aki úgy hiszi hogy az elszámolásnál marad valami a sor végén álló részvényeseknek, így ott majd odafér a tálhoz... aztán vagy bejön vagy nem.
esetleg olyan ok hogy a nagytulajok rendezik soraikat egymás közt az elszámolás végett??? nem tudom, nem értek hozzá csak próbálok logikusan ötletelni. de az vajon miért jó nekik ha most részvényhez tudnak jutni? melyik venne át a másiktól vajon és miért? nem tudom...
Ismétlés:
holnapi, egyben évvégi záró 9.6
a rövid 2016os menetrend ez lehet:
január 4: 7.7 ft
január 8: 3.2 ft (lehetséges törlési nap a v.a miatt)
ha nem, akkor
január 11: 2.6 ft
január 15: 1.2 ft átveheti az estmédia helyét
január 18: 1 ft
január 19: 0.8 ft. történelmi tett, első részvény lenne 1 ft alatt!
SYNERGON