Nekem maradt Synergon részvényem,mi a teendő kuka vagy van valami végelszámolás és ha marad pénz belőle akkor lehet hogy valami csurran??
Valakinek van valami ötlete vagy új híre??
Sajnos az OTP nél ha más papirod van akkor a befektetett összeg után kell fizetni x százalékot. De mi ez a pár ezer Ft szl
Vezetési díj 4 milliós buktámhoz...
Hm. Hát ez nem biztató.De erre lehetett számítani. Az bosszant hogy semmit nem érnek a papirok és fizezni kell utánuk a szamlavezetési dijat. És ki tudja meddig? ?Ott lesznek a számlán
.
Mennyire számíts? Lehetetlen megjósolni. Ha a hazai felszámolásba forduló végelszámolások sorát nézed, akkor semmire kb.
De feltűnő volt, hogy januárban, amikor már hivatalos volt a végelszámolás, végig forgott a papír (a kis ár miatt kis forgalommal, de hatalmas darabszámokkal). És ez most meg vissza is köszönt a kgy-en: bár csak 25% részvényhányad vett részt, voltak 4-5%-os pakkokkal rendelkező befektetési alapok, vagyonkezelők, cégek - volt akiket 1 ember képviselt, sőt a volt vezérigazgató (?) is vagy 3-at. Szóval ezt a legvégéig valamiért vásárolták és most fog kiderülni, hogy minden ilyen vevő árnyékra vetődött-e vagy van még érdemi kipréselhető vagyon a cégcsoportban és ezt célozták.
A végelszámoló hangsúlyosan sötét képet festett végig: százmilliós perek és milliós nav inkasszóval áll szemben egy megszűnt működésű cégcsoport, amortizálódó vagyon, nulla kintlévő követelés és reménybeli bevétel, nulla készpénz és egy 50 ha-os földdarab egyre lentebb vitt értékkel.
Márciusig a vagyontárgyak nyilvánosan meg lesznek hirdetve (itt ugye a lényeg az 50ha-os földdarab) és még lesz kb 2 kgy a végelszámolás befejezésére.
Hogy a háttérben, a bennfentes nagyobb befektetőkkel volt-e vagy lesz-e valami egyezkedés, az nem tudható. A kisebbek láthatólag nem nagyon fognak ugrálni.
Megmondom őszintén nagyon jól alakították a dolgokat,a részvényeseknek a telekből(-ktg) marad 10ft/rv,a szoftverek nem lesznek eladva,azt majd valaki jól felhasználja a törlés után,mennyiért is fejlesztették őket?
Megkavarná az állóvizet,ha valaki mondjuk bejelentkezne a Smartért vagy a játék szoftverért.
A tárgyi eszközöket hogyan sikerült 0-ra redukálni?
Gondoltam jut még nekem a vagyonból egy Synergon feliratos kis puttonyos, de itt már az sincsen:(
Áll benn 100db részvényem, a fene megeszi az egészet, ahelyett hogy én is ingatlanba fektettem volna a pénzemet mint a szomszéd...
SYNERGON