Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de nem vagyok lulo, sőt, ha utána olvasnál, akkor láthatnád, hogy amikor ki tudja hanyadik nikjével nekiállt fröcsögni, akkor is írtam neki, hogy ennek semmi értelme - ezt csak azért írtam le, hog ne kezdj felesleges vádaskodásba...
milyen gyenge emlekezeted van, meg magamutugatonak titulaltal mert belinkeltem, hogy nehany tranzakciombol mennyi penzt vettem ki, a btc-s topikban is tobbszor leirtam mikor mit csinaltam. te csak arra emlekszel amire emlekezni akarsz, ugyan ez igaz a lulos multadra es hisztidre, a problema csak azzal van hogy rajtad kivul a forumon a tobbsegnek jo memoriaja van, a tragar emailek melyeket nem csak szamomra kuldtel pedig eleg jol bizonyitjak a szemelyisegedet; kepzeld csoport alakult ellened akik pert akarnak inditani ellened es engem is megkerestek, de mivel en nem hiszek a mo-i igazsagszolgaltatasban kozoltem veluk, hogy nekem erre nincs idom, errol is van am emailem, szerintem piciket csitulj el en a helyedben inkabb 1 jo ugyved utan neznek, legalabbis a madarak errefele ezt csiripelik. ;) Na az lesz am a show amikor a daxlis kollegadat hivjak majd tanunak, erre majdnem leestem a szekrol.
silver&gold