ebben benne van egy erősebb korrekció, ha végig vesszük a kispapírok útját, akkor az itteni csúcs talán 176 ft volt (880 régi áron), a többi kicsi 60-70%ot esett csúcs óta, az itt 65-60 ft közé várható.
Ezt a papírt szerintem még a spekák sem merik bottal megpiszkálni. Tudják, ha raliztatni szeretnék, lenne egy eladó aki gyorsan visszatömné a törekvéseiket.
kezd qrvára elegem lenni a cuccból, de most komolyan.. ezt a sz@rt akarják betenni a fa alá?? Pedig milyen jól indult.. Elkezd(t)em revideálni a full pozimat, így nem akarok elmenni szabira és ez a gané nagyon belerondít az évvégi számvetésembe. Natessék, már a gigashortnyerőnek sem tudok úgy örülni, hogy folyton ez köszön vissza és FOLYTON esik, mindenre. De urazzunk csak tovább, mert minden a legnagyobb rendben, csak pucolják a szinteket és kirázzák a gyengéket ;)
Sztem nem az adóoptalizálási tradenek van ilyen hatása. pl. a Régi Massa Bonorum sro. és az eladott Magas Orom Kft.-nek ugyanaz lett a tulaja. http://www.orsr.sk/vypis.asp?lan=en&ID=202256&SID=9&P=1 A Massanak is volt nem oly kevés rv-e azon túl, hogy a nagyját a J.G.-be és offshoreba transzferálták. Szted volt mögötte vmi deal? A kérdés költői :(
Ha elesik akkor sincs semmi. Most nincs előttem chart, az alapján talán lehetne nagyobb valószínűséggel találgatni, de igazából az eladási hullám szerintem péntek végéig biztos tart, és csak attól függ jelenleg az alja hogy hol gondolnák a vevők hogy jó vétel. Most már 90 sem biztos hogy annak van gondolva.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja