Szerintem ezek után az új tőkeemelés decemberben kimerül majd a legutóbbi keretében létrehozott új rv-típusok kgy általi elfogadtatásában, hogy az MNB ne rúgja őket s...be emiatt. Véleményem szerint ugyanis nem egyértelmű, volt-e felhatalmazása az IT-nek a tőkeemelés keretében az új részvénytípusok létrehozására.
Már 30 alá várod...fasza.. fillérező vagy te is.Mint a legtöbben. Tolj bele 10millát most. Mutasd meg .... Én 50től idáig 43ig vettem 70edb-ot, mert nem hittem el h megint leveri a mocsok banda....ezzel már elég sok lett...
A héten ismét zavaros a víz, jó horgászást. Erre a hírre, hogy decemberben szavaznak új tőkeemelésről, lemehet az árfolyam 30 alá... ha elad a set is :D én szívesen veszek 30-on sőt akár alatta. Jó balfék volt aki 61 Ft-on betett 1,5 milliárdot :D
24-14-4!Nem mindegy!Ha tudod,hogy ezekhez tartozik,majd picsán rugják,úgy ahogy az opus,konzum volt!Egyik sem ért többet a semminél!Számotokra most sem!!!
Ka h ilyen könnyű keresni vele? Mester taníts kérlek!!! 50nél jöttek volna a hírek, akkor nem itt lennénk. Hol veszel bele, mond hol az alja, hol a teteje? Nekem 48 az átlagom, de azok akik 100ról végignézték a 34et?? Azoknak mit mondasz? Vagy akik útközben vásároltak be?
Aha, hát ez kúrvára szép perspektíva 😟 Ezek szerint itt is be kell állni forint baszásra, mert többre nem érdemes ez a tetű cég!! Na, de ezt mondd azt azoknak akik 80- 100 Ft körül ragadtak bele!! Onnan jelen állás szerint lehet hogy évek múlva sem olvadnak ki, köszönhetően ennek az aljas, mocskos vezetőségnek!!
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja