A másik pedig a vasút, a harmadik pedig, ha olyan iparágban fejlesztesz előremutató alkalmazást, ami szépen növekszik mind fejlesztői mind felhasználói oldalon, a negyedik pedig a mezőgazdaság ;)
Tárgy: a SET Real-Estate Kft.-vel kapcsolatos tájékoztatás
Tisztelt Befektetők!
A SET GROUP Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 27., cégjegyzékszáma: 01-10-046842, a továbbiakban: Társaság) Igazgatósága az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket.
A Társaság leányvállalata, a SET Real-Estate Kft. (székhely: 1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 27., cégjegyzékszám: 01-09-323422, a továbbiakban: Leányvállalat) a 2019. április 9. napján megkötött ingatlan előszerződés alapján 140.000.000,- Ft összegben adásvételi szerződés kötött a Budapest II. kerületében épülő, megközelítőleg 40%-os készültségű 4 lakásos társasház vonatkozásában.
Most jön a fordulat. Hehe ez jó. Gondolom csak azért mert van belőle. Ha nem lenne nem várnál fordulatot. Látod milyen egyszerű a pszicho? Amiből van felfelé várod, amiből nincs de mégis megy, ott meg esést várva köszönsz be. :) Szóval írd fel az 1000 vs. 490-t papírra felette melyik lesz hamarabb kérdéssel, karikázd be az 1000-est és írd alá: Pedig a Strucc Cap. még szólt is, de nem hittem... sad emoji esetleg mehet. ;)
Ezekből te 3at tartasz, nem is mennek ;) És hiába szeretnéd, nincs összefüggés. Én csak nem akarok trollokat olvasni ezért kellett egy hely, ahol én őrzöm a kerítést ;) Írd fel a lefelé ralid mellé: a Sturcc Capital ezen a szinten és halmozásra ajánlotta a papírt. 1000-nél kikérdezem, réstöltés esetén pedig a fejemre olvashatod kitiltás nélkül :) ;)
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja