Latod a fogalmakkal sem vagy tisztaban! Ez bejelentés volt nem pedig fel ! Az intézkedést majd vegzik azok,akiknek ez a dolga ha alaposnak talalja! A BET pedig annak talalta! Innetől kezdve panasszal forduljatok feléjük !
nem nincs igazad ! Mert tényleg a bennfentes kereskedelmet büntetni kell ! Csak mi már hozzá szoktunk az ilyenekhez ....kérlek ne kelljen már a tavalyi kispapír rallykról írnom Neked ! Ott mi ment és nem ekkor és ilyen szinten , több napon keresztül , milliárdos vételekkel ! És akkor Neked ez a furcsa ?!
Köszönjük bejelentését, az esetet a belső rendszerünkön is azonosítottuk, megvizsgáltuk és jelentettük a tőkepiaci felügyeletet ellátó Magyar Nemzeti Bank felé.
És ki nem sz@rja le, hogy hányan jelentettétek. Úgy csinálsz mintha a BÉT történetének ez lenne az első bennfentes kereskedése. Egyszerűen szánalmas ez a hangulatkeltés. Te is tudod, hogy nem lesz ebből semmi, hiszen idáig sem volt semmi retorzió a bennfentes kereskedésekért. Ennyi. Szerintem felesleges ezt tovább ragozni. Menjél inkább vissza Nutexezni. Az legalább normális cég, bennfentes kereskedés nélkül...
akkor én meg azért , mert csak józan paraszti ésszel megpróbáltam értelmezni a cég által kiadott közleményeket , és kiolvasni azokból , hogy ennek a cégnek a papírjait venni kell ! És persze vettem is !
Ez most tényleg komoly ? :))))) A lényeg ott a BET valasza a rendszerük is kidobta ! Amúgy rajtam kívűl vagy még harman jelentették ,de az ne is zavarjon benneteket :)
SET Nyrt