Azt mond meg , hogy mennyi az árad ? Mindenkin van egy árcédula !
Törölt felhasználó2018. 12. 03. 15:38
Hamarosan, a napokban indul a rally...és ez nem bennfentes infó, mielőtt még viszketne bárki tenyere egy jóféle kis feljelentésre...csupán csak megérzés :)) Ezt is csak azért írtam be, mert panasz volt rám múlt héten, hogy negatív vagyok :)))
Off: Ne haragudj, hogy itt kérdezlek, de emlékszem, hogy szoktál grafikonokat feltölteni a stooq.com oldalról. Én ezt néhány napja nem érem el, nem kapcsolódik. Ma egy pillanatra a telefonomon bejött, de most ismét semmi. A kérdésem, hogy neked bejön-e az oldal, és ha igen, van-e tipped arra, hogy mi romolhatott el néhány napja, miközben 3 gépen és a telefonon próbálva egyaránt nem működik. Ha úgy gondolod, hogy ne itt offoljunk, akkor szívesen veszek egy emailt: palotas.imre@gmail.com Előre is köszönöm a választ. Imre
Be lehetne ezt fejezni? rohadt unalmas. 60ezer darab semmi. És nem jutott semmiféle jelentős előnyhöz az illető aki akkor megvette. Nem történt azóta se nagy emelkedés. Valaki pont akkor vett, miért ne tehetné? Sobadi jól írja, ilyen alapon nagy pakkot nem szabad egyben venni mert mi van ha pont utána jön egy hír? Még egyszer: Aki vette nem nyert vele. Nem lesz az ügyből semmi. Kész.
SET Nyrt