Engem nem zavar, minden papírban vannak bennfentesek, jó részük fórumozik is. Tény, előnyben vannak a mezei kisbüfikkel szemben. Holnap figyeljen, akinek még van, ha jó nagy réssel nyit, úgy járhat, mint az Opus a minap... Ez nem lebeszélés, hanem csak egy halk tanács azok részére, akik mondjuk be vannak ragadva 270 körüli átlaggal.
Ezt nagyon elqrta az illető, egész nap volt 100k forgalom, abból 15 záróban, és 61k az övé. Ordít róla a tisztességtelen ügylet. 14 millió ftot tolt be, ezt nem lehet a véletlennek betudni. Ebből bünti lesz.
Most őszintén, ha ez a nagyobb bevásárlás nem lett volna a nap végén, akkor jó nagy fos nap lett volna a SET részéről. Nem türelmetlenkedem, csak egyszerűen nagyon hektikus a kereskedés. És ez tényleg gáz, hogy erről vki tudott, ezért a 61 ezres pakk. De a lényeg, hogy vmi nagy durranás van kilátásban. Lehet, hogy a telekeladásból származó profitnak találtak vmi pöpec befektetést?
Jó is az,engem igazan csak ez a mutyi zavar ,ami törtent itt fél 5 körül ! Így nem nehez nagy pakkokkal kereskedni és türelmesen varni ha valaki megsúgja a tutit !!!!!
Igen khm ,khm eg igen csak megerne eg,y feljelentést az mnb -nél . Bennfentes kereskedésnek ez nem csak gyanúja,hanem totalisan az volt ez a mai vetel zarás elött !
vérkomoly. majd csak figyeld. ne holnap várd a csodát, szerintem még lemegy 410-400ig is, ami csak jó, mert veszem apránként, párhuzamosan tl09-es certivel. :) nem véletlen volt a dt kivásárlás pletyka a mediaworks féle világgazdaságban.
SET Nyrt