Akkor valóban nem lesz jó képünk, de szerintem a tegnapi vásárlások és a tény hogy a látható közkéz 1/5-e megforgott 240 es átlagáron így nem hinném hogy gyorasn realizálnának az említett emberek egy 20%-os bukót, márpedig az kéne ahhoz hogy 200 alá essen.
detto :) Bár nekem sem lett volna rossz kihasználni ezt a kis lejtmenetet... nah mindegy. Pár remegőkezű kiszórja ma, utána rendezzük sorainkat és indulhat újra fel!
nagyon már nem kattogok rajta én se. csak röhögök :D erről ennyit egy időre... várjuk a "majd"-ot :) ami lehet ma jön el, lehet holnap, vagy jövőre :D azért tegnap nem volt rossz forgalom, belemarkoltak páran. nyilván nem azért mert szerintük 150ig fog esni.... én úgy vélem ez marad itt 180-200 fölött már....máskülönben minek markoltak volna bele...akkor ők is rosszul járnak egy ideig, DE tudnak valamit.
az érzés, amikor 247ről van papírod egy ideje (nekem :D ) és a rally 250nél tegnap kifullad, megfizethetetlen :D jobban jártam volna ha nullában dobom és majd újraveszem :P
Törölt felhasználó2018. 11. 14. 09:13
Úgy tűnik, vki nyitóban öntötte ki piacin a pakkját.
SET Nyrt