266-ra tettem be eladást, azaz a 20%-ra. A 4ig-ből kiindulva, bízva abban, hogy ez is mehet megint limitre. Érdekes, de nem ment. Ebben az évben csak a 4ig ment többször is egymás után. Ha mondjuk az sem ment volna, szerintem ma még több eladás lett volna 240-250 között. Mert ebben az évben ez van, kis meghúzás, aztán helló.
Ez igaz,de ehhez nem egy ilyen nap kellett volna,mint a mai. Másodszorra nem szabadott volna visszaengedniük. Az elsővel semmi gond nem volt a 2. Már nekem azt mutatta,hogy speka rally volt technikai alapon,semmi más. Pont az 50%os fobo szintet ütöttek ki a mai 255 ft os csúccsal. Valszeg el is adta a mennyiségét a nagyspeka aki csinalta. Sztem jön vissza 200 ra .
Nem hiszem, hogy ez akkora probléma, Nagyon sokan vettek 250-nél, és kevesen adtak utána amikor csorgott.Ha azok a nagyobbacska vevők elkezdenek adni, akkor nem kicsit fogunk visszaesni, de az megint egy spekarallit fog jelenteni felfelé. Ha holnap nem lesz érdeklődés, akkor csorgást várok. Bár most 2 nap alatt a részvények 15%-a megfordult a 75% ból ami közkézen van. Valami készülődik a háttérben, és még bejelentés sem érkezett, pedig lassan jön valami.
Törölt felhasználó2018. 11. 13. 17:26
A hosszú felső kanóc tényleg nem jó előjel. De hátha a korrekció (ami talán elkerülhetetlen) után megindul felfele. Ez is benne van a pakliban.
SET Nyrt