Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Gondom az offtopicnak szólt 😕 .. Mai figyelőben 70m alá került a Fadrusz utcai 91nm szép lakás. Alakul ez! .. Önkormányzati lepusztult lakhatatlan lakást hogy lehet szerezni? Olvasom, hogy 10000 lakás áll emiatt üresen. Nem lopni akarom a közvagyont, hanem megvenni, felújítani, és benne élni családdal.
úgy értem melyik évben? a félkör belső udvaros nagy ház amiben talán a unisys is volt az az óbuda gate, én az ürömi alján a Zsigmond téren voltam egy kis irodában, talán zsigmond tér 10 volt.
A becsövezett fekete kuka az alagsori gépészeti részen vajon mi lehet? Ilyet se láttam még. Minél tovább nézem ezt az ingatlant annál több lenyűgöző részlet tárul fel. Van itt baj.
Apropó padlás. Komoly a falazat, érdekesen állnak benne a kissé széthúzott téglák. A villanyszerelő is laza figura lehetett. A tetőablak melletti gerenda meg konkrétan egy bontásból újrahasznosított gömbfának néz ki.
Nem, nekem a belső kislakás érdekes. Az iker és sorház nem vonz mint vásárlót, mert a családi házas környék távoliságát ötvözi a társasházak együttélési kompromisszumaival. A szememben a kettő hátrányait ötvözi. Így eladni se tudnám jól és mint vételt se tudom értelmezni.
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik