Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Forgalom eddig 28 millió forint, nem túl acélos. Benne maradtunk az előző napos gyertyában is. A tegnapi gyertyánál nagyobb forgalmat kellene látnunk és ki kéne lépni a gyertyából felfelé, hogy azt mondhassuk tényleg elindult.
Nem csodálom hogy nem bírja, december végén már 80-as RSi-nél járt. Azóta csak emelkedik kb. A 10% eséssel járna ott kb ahol a Richter járt. 14% esésre van neki a 200 naposa.
AbbVie harmadszor próbálkozott a 182 környéke átütésével (március eleje 2x, április eleje 1x), nem megy...ma egy erősebb mínusz alakul (jelenleg -2,2%), 172 környéke lesz érdekes megtartja-e, ha nem, 10%-os lefelé tér nyílhat meg....
Kétségtelenül jó .. MOL is végre 3K felett.Ezüstöt én hosszabb távra vettem . Hallgattam komolyabb elemzéseket nem egy miasionimpossible szintű bohócot .., igencsak érdekes hogy felfelé várták/ várják aranyat ezüstöt ..
tervezet: 7/2024. 04. 25. sz. közgyűlési határozattervezet
Az éves rendes Közgyűlés a törzsrészvényekre a 2023-as üzleti év eredménye után fizetendő
osztalék mértékét az anyavállalat tulajdonosaira jutó, értékvesztéssel korrigált konszolidált
adózott eredmény 46%-ában állapítja meg, amely részvényenként (kerekítve) 423,- Ft, azaz
négyszázhuszonhárom forint, és a konszolidált adózott eredmény arányában 49,1 %-os
effektív kifizetési arányt jelent.
Én ismegzuhantam kicsit, azert az meleg volt hogy a portfoliom nagy része certibe volt azt battyogtunk lefelé..Oké volt bőven miből leadni..de..végén eladtam a TL41 et annak ellenére hogy beirogattam logiktlan lenne ha kiütnék.ms az ha az ember poziban van..:_).aztán ricsifun tanácsát alkalmaztam behuzodtam tl 38ba TL 39et feleztem..Telekomra ráéreztem , hogy megtorpanhat azt a pénzt betettem otp TL87be.. Olvasta sokat az ezüst topikot..Ja vettem egy keveset én is, meg arany ETF-et..egyenlőre..azt meglátjuk..
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.