Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Van realitása az írásodnak. Ekkora szabadesés után tuti visszajön mondjuk egy 50-es RSi-ig, hogy aztán legyen még egy felvonás. Egyszerűen elképzelhetetlen, hogy csak úgy elindul felfelé csapot papot hátrahagyva.
Emelkedő forgalommal mentünk lefelé és továbbra is túlsúlyban vannak az eladók. Ami jó jel, hogy egy spinning top formáció alakult ki, melynél a nagy alsó kanóc jelzi, hogy végre megjelentek a vevők is. Ha a holnapot túléli a pozid, akkor van rá esély, hogy megindul egy korrekciója az esésnek. A végtelenségig nem zuhanhat szabadesésben, kell egy kis visszajövetel is. Ott esetleg érdemes lehet elgondolkodni a záráson, mert valószínűleg lesz még egy lefelé tartó impulzus a korrekció után, ami teszteli az utolsó aljat, mielőtt valóban fordul. Közben a kiütési ár is feljebb jön majd, így ott már nagy esélye lesz annak, hogy game over, ha a mostani esésnél még megússza.
Úgy legyen. Kiütés már fájna rendesen. Ma nem vettem ezüstöt, mert ricsire kellett a maradék pénz. Közben észrevettem, hogy a bankban viszont lehet venni TL25-öt. Na ettől megjött a kedvem a holnapi naphoz :-)
https://invst.ly/141zu3 Biztos meglesték hol van a madár, mert elég pontosan zártak! Mi lehet a terv? 1:Tovább esik és akkor a napos célár meg is lesz! 2:Kiütik a certit aztán még eldöntik mi legyen. (oldalaz egy darabig) 3: Nem ütik ki a certit és elindul fölfelé.
Én sem dobtam a 41-et, sőt, vettem 39-et. Bevallom, nagyon ideges voltam zárás előtt. Már készülök részvényvásárlásra, ha tovább esne. Nem tudom a hidegvérnek milyen eredménye lesz.
Végül meglett a százas esés és a 9200, amit tegnap vázoltam, és megszúrta Fibo pingijének a talpát. Nekem elég volt már ennyi jöjjön már valami emelkedés végre!!!!
Nem mondom hogy holnap mar 95xx fölött leszünk de nem lenne lehetetlen viszont a heten mar kellene es mar nem igazan kellene esnie ahogy en latom szvsz
Nekem az az óriási mázlim, hogy a csúcson eladtam több ezer 41-et ás 39-et, így ha kiütik a 41-et akkor is nyerőben maradok, de természetesen azon drukkolok, hogy nehogy kiüssék, mert akkor szép summától esnék el. Most már semmiképp nem adom el, hátha megvolt az alja. A Ricsinél bármikor bármi előfordulhat, főleg mikor mindenki már temeti. A tőzsde az gyakorlatilag pszihológia, ki meddig bírja cérnával. Elméletileg a TL41 ből úgy tudom 150 ezer a maximum darabszám és bizony a nagy ralliban mind megvettük, hogy majd nyerőben eladjuk. De ha mindenki nyer akkor valaki kell hogy veszítsen is és ez szerintem a forgalmazó. És lehet itt van a kutya elásva, innen fújhat a szél.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.