Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én ezt akkor se értem. 8710-nel volt az árfolyam az előbb a vásárlói oldal teli 8700 körüli vételi szándékkal és betoljak ezt a 8665-ös eladást... Miért?
Jó kontraindikátor voltunk, mi tagadás! Az hogy a fordulás után lesz 8700 azt nem volt nehéz eltalálni, de azt már nehezebb, hogy honnét fordulunk! A lenyomó shortoló majom ha nem áll ki , na meg az Erstés fiúk segítsége is ott lehet ilyenkor már, 150 pontnyi esés simán lehetett volna még. Na és mondok jobbat, amíg nem kerül 9000 fölé, addig visszatérhet bármikor, láttunk már ilyet hogy 1-2 napot kihagy. Eddig ez egy visszapattanás, mert túladott szar volt már. Ha holnap 9000 lesz 2x ekkora forgalommal, hinni fogok benne. Mai forgalom max erős közepes. Lehet még egy támadás 200 naposra vissza. Én átváltottam jópár certit eggyel kisebbre (TL39 -> Tl38), azért is mert délután utaztam és nem tudtam volna figyelni. No meg ha nem csinálok semmit, kiütötték volna mint a szart. :))
Az "Egyelőre pozitív jelet nem látok" bejegyzést én írtam. És bizony 9:19-kor mikor írtam nem sok jele volt a pozitív fordulatnak. Sőt, 11:05-re már a 200 napos közelében járt az árfolyam. Ekkor úgy döntöttem, hogy bevásárolok és bíztam a jó szerencsémben, hogy a 200-as megfogja az esést. De ez még csak 1 nap volt, ezért kell majd megerősítés, amire most úgy gondolom van esély
Szept 11 óta esett 1000 pontot. Nem sok zöld gyertya volt azóta. Volt eladói nyomás. Természetes volt ezek miatt a pesszimizmus. Nem bántanék ezért senkit. Még azért nincs meg az a 9k. https://invst.ly/120pf9
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.