Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Erről írtam én is pár napja. :( Csoda lenne ha nem mennének le az "erstés fiúk" a TL 39-ért amiben tuti nagy moni van. A 8200 mozgóval pedig megfogatják az esést.
Ebbe minden benne van!!! Ez már így túl gyanús is...! :) Emelkedő trend tetején egy ronda fej váll, egy csökkenő háromszög, és egy ford. zászló! Van még valami?? :) Ja és rövid tf-n már egy ford. füles is a végén! hmm Annyira minden lefele mutat, hogy már azon csodálkoznék, ha nem felfele indulna el......! 😃😃😃 Még véletlenül sem nyúlnék bele, ameddig meg nem mutatja, hogy merre akar menni!
Nagyon úgy néz ki, hogy igazad lehet. Még mindig nem látszik fordulós jel a számomra, hogy longba szálljak. Az tuti, hogy csak 8K alatti certit mernék venni most. :(
másrészt, az erste 1 hete indította a certit, amit ma kiütöttek, nem szoktak ők olyat indítani, amit ilyen gyorsan kiütnek, szóval ők sem várták az esést
Engem Tl39-ből ráztak ki ma... Vagyis inkább úgy mondom egy részét eladtam . Vettem tl38-at. Nem tudom már tényleg mit akarnak, de már az is csak 2-300 Ft-ra van...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.