Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jó napot! Valahol a sáv alján járhatunk. 8400-8800 ft-ot írtam, 8350 ft alatta is van. Délután jöhetnek vevők még, a 8800 ft felé jerüléshez még idő kell, nyári uborka suezon jöhet.- A 8K- csak kimondott rossz nemzetközi hangulat esetén kehet,de lehetséges. SRV-betámogat, a shortosokat is elijeszti.
A 364-s szint az egy támasz szint, előtte, alatta, rajta... A cél az megvolt a 367-s pigire leszúrtak! Dupla alj is a közelben! Hogy most tovább le, vagy lesz egy kis pattincs, úgy látom, hogy várnak valamire...(fontos fundás hírek, adatok) Három doji egymás mellett a jelen állapotban. Bizonytalanság, hogy merre is menjen ezt mondja..:) A várt hírre fog elmozdulni szvsz, csak melyik lesz az? hmm https://ibb.co/bHShTGJ
Mindenesetre sokan veszik-vesszük hasznát a chatrjaidnak, ez akkor is igaz, ha kevesen köszönik meg, úgyhogy megteszem helyettük is: Köszönjük! 😊 Kevesen dolgoznak itt önzetlenül ( társadalmi munkában). Ha hozzáveszem a cseszegetéseket is...hát kitartó fajta vagy! 🙃
Ezt már többször leírtam, de az utolsót elmentettem és idemásolom, de nem szeretném tele szemetelni a topikot! Pingi nem hivatalos elem, én jelzem vele az általam meghatározott célárat! : "A charton elég sok fibo és egyéb elemek vannak ezért a sok számok között így egyszerűbb megtalálni a célárat! Pingivel jelzem a ta-s célár 100% -t, plusz egy tűréshatár/sáv! Ebben a sávban kotlik, ameddig el nem éri az árfolyam! Általában it fordul meg az árfolyam egy korrekcióra! Van amikor túlszalad rajt, főleg egyes alhullámok" céláránál, de ilyenkor legtöbbször visszateszteli az árfolyam! Minél nagyobb egy pingi, annál fontosabb/dominánsabb a szint! A felső a vízbe ugrik, az alsó kimászik amikor eléri az árfolyam, mert korrekció jön/jöhet! Semmi sem százas" persze! Vannak ellenállásai és támaszai, ami fiboval jelezve! Ennyi!"
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.