Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én nagy álmodozó vagyok :-) Bár ez a jelentés jobban megerősít abban, hogy mostanság felfutunk 8800 fölé. Ma délután vadulhatnak is egyet a nagyfiúk kettő után... ugy 8670 is lehet a záró... Tegnap óta elég sokat begyüjtöttek okosan, lassan.
Valószínűleg egy százalékos eloszlás lesz a megoldás az 50-50-re tippelek. Összes befektetendő lóvé megy kötvénybe és részvénybe. A legnagyobbak is ezt csinálják, az elmúlt 2-3 hónap tökéletes beszálló volt egy ilyen portfólióhoz, nagy csalódást nem fog okozni. Aki meg napizni és szörfözni akar, annak hajrá!
Én agyalok rendesen, hogy tartsam vagy vegyek valami államkötvényszerűséget. Szerintem folyamatos emelkedésre van ítélve, a kérdés csak az, hogy verni tudja-e az egyéb alternatívákat.
Bennfentesek felhúzták, jött az eredmény és eladják. Viszont nem megy vissza, hanem inkább oldalazik ez a forgalomból is jól látható. Összességében jó ez. Nem orosz rulett ez, hanem bennfentes piac.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.