Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Csak ebbe nehogy beszálljanak... mínusz -80 ez nagyon nehéz tárolási hőmérséklet...Moderna -20 az szinte fagyasztóban Ok.Nem tartunk mi itt ha láncban megy a gyártástól az oltóközpontig akkor sem szerintem-ez most pláne gond lehet amíg külföldről jön...biztos nem oltatnék ezzel inkább várnék még a jobbra...
Azért rossz dolgokat nem nagyon olvastam, és lehet 2 új termék: "Az európai nők több mint 20 százaléka érintett, ez óriási előfordulási gyakoriság, az Esmya mellett egy új készítményben gondolkodunk a mióma kezelésére. Nem adtuk fel azt a törekvésünket, hogy a műtéti beavatkozás helyett – ami egy kockázatos orvosi beavatkozás – gyógyszeres terápiát találjunk a mióma kezelésére. Ezt a jövő év második felében indítandó relugolix termékünktől várjuk. Ennek a törzskönyvezése, engedélyeztetése folyamatban van. Az idén nem indítottunk új termékeket, jövőre viszont kettő is lesz. Az egyiket, a relugolixot már említettem, a másik pedig egy szájon át szedhető fogamzásgátló tabletta. Nagyon kevés innováció volt az orális fogamzásgátlók piacán az elmúlt években, ez ilyen szempontból igazi nóvum, és prémiumkategóriás terméknek szánjuk. Szintén törzskönyvezés alatt van, és várhatóan jövő év közepe felé tudjuk majd indítani."
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.